2777
2789
عنوان

طرز تهیه کباب چنجه

1552 بازدید | 1 پست

مواد لازم کباب چنجه

فیله گوسفند ۱ کیلوگرم

دنبه گوسفند ۲۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

ماست ۲۰۰ گرم

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

لیمو ۴ عدد

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه کباب چنجه

اول از هر کاری گوشت را برش می زنیم و به قطعات کوچک تبدیل می کنیم.  پس از اینکه چنجه ها را آماده کردیم آنها را در یک ظرف مناسب می ریزیم تا طعم دارشان کنیم.

پیاز ها را ب رنده ریز رنده می کنیم و آبشان را به ظرف گوشت اضافه می کنیم. در ادامه ماست را و آب لیموها را به همراه روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه به ک.اد اضافه می کنیم.

حالا با دست گوشت ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا به مواد آغشته شوند ، سپس درب ظرف را می گذاریم و آنرا برای مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ها طعم بگیرند.

پس از گذشت این مدت گوشت را با دقت سیخ می کنیم و پس از سیخ کردن کمی با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا تخت شوند.

سپس کباب ها روی ذغال اماده می کنیم و پس از اینکه اماده شدن به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. در کنار کباب چنجه فلفل و گوجه کبابی فراموش نشود.

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ، ثبت است در جریده عالم دوام ما
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز