2777
2789

از این جور بحث ها زیاد خوشم نمیاد ولی واقعا برام سوال شده 

الان که قیمتش شده این ...کسی میخره یا الکی فقط رفته بالا این یه نمونه اس حالا 

خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میخرن اگر نمیخریدن که اینقدر نمیشد😏

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

معلومه میخرن،تازه میرن دو تا سه تا میخرن،کیفم میکنن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

مشکل از خودمون اگه وسیله ای گرون میشد نمیخریدیم قیمت بر میگشت متاسفانه تا یه چیزی گرون میشه حمله میکنن واسه خریدنش انگار قحطی اومده.

از سکه و دلار و ماشین و بقیهموتور چیزا.

کار از خودمون خرابه