2777
2789
عنوان

اولین چیز واسه جهیزیه 😅😅

3494 بازدید | 114 پست

سلام بچه ها خوبین من دیروز عصر اولین اولین اولین چیز جهیزیه رو خریدم 🤣🤣🤣انبر سالاد ببینید خوبه وای جدی ولی ۱۴هزار تومان برای دو تا انبر سالاد گرونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه :) به خوشی استفاده کنی عزیزم

اول چیزای بزرگتو بخر 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من اولین چیزی که خریدم تو حراج لایکو دوتا بالش طبی و روتختی بود😂😂😂😂😂هنوزم که هنوزم نیاوردمش وسط دلم نمیاد😂

خیلی به خواب اهمیت میدادم😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مبارکه :) به خوشی استفاده کنی عزیزم اول چیزای بزرگتو بخر 

چیزای بزرگ رو ۶ماه قبل عروسی میخرم جا نداریم اخه خونمونم کوچیکه گفتم از الان شروع کنم ریز میزه ها رو بخرم بهتر نیست ؟!

من اولین چیزی که خریدم تو حراج لایکو دوتا بالش طبی و روتختی بود😂😂😂😂😂هنوزم که هنوزم نیاوردمش وسط ...

🤣🤣🤣میگم به نظرت اینترنتی خرید کنم میشه اعتماد کرد جنس ها خوبه 

من اولین چیز برا جهازمو سفره خریدم😂

من اولین مهمونی که اومد تو خونمون فهمیدم کفگیر برنج و سفره مهمون ندارم😆 دقیقا هم سر ناهار یادم اومد مهمونمم خانواده شوهرم بودن😂

خلاصه کفگیر فانتزی سرویسمو اوردم وسط اندازه قاشق بود

بجای سفره هم ترمه پهن کردم😬

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀