2777
2789
عنوان

مواطب دزدهاباشید

622 بازدید | 43 پست

خانمای نی نی سایت توروخدامواطب باشید

امروزساعت ده صبح یکی آیفون خونه مون روزد

یه پسره 20ساله 21ساله بنظرمیرسید

یه کیسه زباله بزرگ دستش بودمشکی که توش نمیدونم چی بود

برداشتم گفت واحدچندیدگفتم سه

گفت مدیرواحده چنده گفتم نمیدونم

گفت مدیرساختمون کیسه زباله سفارش داده گفته بیارم بدم به واحدسه😯

گفتم آقامن نمیدونم گفت گفته بدم شما

نمیدونم کی درروبازکردازواحدهای دیگه

اومدپشت درخونمون وگفتم ازپشت درکه بذاروبرو

گفت مدیرساختمون گفته شماحساب کنیدپولشو

گفتم وایسازنگ بزنم همسرم

تازنگ زدم به همسرم دیدم ازچشمی درکه رفته

بعدهمسرم زنگ زدبه مدیرایشونم گفتن اصلامن اگه چیزی سفارش بدم دیوانه م مگه بگم زن بره پرداخت کنه علاوه براون به شمااطلاع میدم ویابه واحدسیزده که یه مردبازنشسته س...من خیلی ترسیدم

مواظب باشیدهمین

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر ما هم این بلا اومد!زنگ یک طبقه رو زدن گفتن طبقه دیگه بسته سفارش دادن نیستن لطفا شما بیاین بگیرین حساب کنید!اون بنده خدا هم به خیال خودش لطف کرد بسته رو تحویل گرفت داخلش دو تا ساعت بچه بود!!!!!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

اتفاقا چند ماه پیشم یه پسره زنگ مارو زد گفت شوهرتون بهم گفته موتورو از پارگینک دربیارم بهش بدم گفت درو باز کنم ک منم گفتم بزار اول به همسرم بگم تا اینو گفتم در رفت به همسرم گفتم گفت اصلا در جریان نبوده.خیلز خیلی مراقب باشید

خوشگل خانوم سابقم