2777
2789
چه خوب من هر دفعه مبرم تزریقاتی میزنم...منم اینطور ک دکتره میگفت فک نکنم ازش حواب بکیرم

توکلت بخدا انشاالله جواب میگیری

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خودم زدم بار اول بود و نشد منتظرم برای بار دوم.... اصلا هم درد نداره سوزن اینقدر ریز و کوچیکه اص ...

اره تو بازوم میزنم سوزنش ک درد نمیکیره فقط تزریش خیلی درد میگیره

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
عزیزم میشه بپرسم پول داروهاتون چقد شد چندماه دیگه وارد سیکل میشم میخوام بدونم چقد پول لازم دارم

مثلا من اینبار سه تا دونه گونال اف خربدم با ده تا دونه قرص اوابوست صد و چهل شد....اچ سی جی و اچ ام جی تقریبا دونه ای ده تومن هست...ویزیت دکتر اینجا تو شهر من چهل تومن هست...سونو داهل بیست ثانیه ای فقط انجام میده ک ببینه فولیکول هست یا نه پنجاه میکیره 

خدا بدادمون برسه 😔☹😒😨

اره خیلی هزینه هاش بالا هست..بالاترم میره😔😔خدا کنه دیکه بیشتر نشه چون واقعا کشش هزینه بیشترو ندارم