2777
2789
عنوان

مهمونی که اومده و نمیره ,چی کار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5717 بازدید | 86 پست

نمک بریز تو کفشش اگه نشد بترسونش بگو شب نترسی اینجا جن یا روح داره 

اونوقت  در میره پشت سرشو نمیبینه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
یک هفته چیزی نیست که واسه دختر محرد.سخت نگیر عزیزم😁

دوفتس عزیزم

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

23 ایناس, اره اونا یه شهر دیگن ما تهرانیم

منم مادرشوهرم اینا یه شهر دیگن، تا یه تعطیلی میشه تب تو جونمه که نخوان بیان، والا، اصلا مهمون راه دور دوس ندارم، پررو هم هستن، غذای بیرونم اگه بگیرم بعد حرف میرنن ک پول پسرمونو ولخرجی میکنه یا برامون ارزش قایل نشد غذا تو خونه بپزه، یا وقتی اومدن دوتا خواهرشوهرام میخوان برن حموم، یا پری هستن پوشکشون رو توی سطل میندازن نمیکنن تو یه کیسه مشکی بزارن بندازن تو سطل یا موهاشون رو تو خونه شونه میکنن من بدم میاد، هیچ کاریم نمیکنن

منم زیاد رو نمیدم ک بیان، خودمم با شوهرم نمیرم شهرستان، من یبار شش ماه نرفتم، بعد شش ماه ک رفتم مادرشوهرم گفت ماهم میخایم بیایم یه هفته بمونیم، خواستم بگم بزار رد پای من پاک بشه تو بیای

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
اوووف ازدست ایناحالا اون امده خونتون من خواهرشوهرم اثباب کشی داشت رفتم یه دنیاکمکش فرش بشورجابجاکنوا ...

ولی خدا 

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

خوب هر کاری داری بهش بگو خودش انجام بده تو چرا هی باید به خاطر اون خم و راست شی یه وقتایی شام و ناهارو بگو خودش درست کنه، چایی و میوه رو خودش بیاره اگه کار خونه داری بگو کمکت کنه مهمون بیش از یکی دوروز دیگه مهمون نیست باید خودش کاراشو بکنه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
نمک بریز تو کفشش اگه نشد بترسونش بگو شب نترسی اینجا جن یا روح داره  اونوقت  در میره پشت س ...

نمک ریختم تاثیر نداشت اتفاقا دختر ترسوعیه شوهرم شبا تو پذیرایی پیش خانم میخوابه که نترسه ولی پرو تر از این حرفاس خیلی پروعه

اصلا اینکارو کن برین خونه مادرشوهرت اونم ببرین دیگه فک نکنم برگرده وقتی رفتین خونه مادر شوهرت بگو اومدیم یه سری بزنیم خواهر شوهرمم بیاریم گفتیم زشته با اتوبوس تنهایی برگرده همینو بگو میفهمه

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
خوب هر کاری داری بهش بگو خودش انجام بده تو چرا هی باید به خاطر اون خم و راست شی یه وقتایی شام و ناها ...

موقع کار کردن که میشه سرخودشو با گوشی گرم میکنه منم خیلی تارفی هستم نمیتونم بگم پاشو کار کن 

نمک ریختم تاثیر نداشت اتفاقا دختر ترسوعیه شوهرم شبا تو پذیرایی پیش خانم میخوابه که نترسه ولی پرو تر ...

وا یعنی دو هفتس شما کنار شوهرت نخوابیدی؟

چه خوارشوهر پررویی

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
نمک ریختم تاثیر نداشت اتفاقا دختر ترسوعیه شوهرم شبا تو پذیرایی پیش خانم میخوابه که نترسه ولی پرو تر ...

وا دو هفته تنهایی میخوابی عجبا دختره چشم دریده نمیگه مزاحم شمام هست

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

حالا یه بار امتحان کن 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم