من حدود 6سال پیش زایمان وسزارین کردم شکمم یا بهتر بگم بین خط بخیه وناف بزرگ مونده ونرمه مثل اینکه کلا چربی باشه از بعد عید تا حالا رژیم لاغری گرفتم تا حالا 8کیلو کم کردم ولی دور شکمم همون 100سانت تکون نمیخوره حتی با ورزش.خیلی دوست دارم شکمم صاف بشه واز دست این تیکه چربی راحت بشم نمیدونم البته اکثر دوستان واشنایان که میبینم سزارین کردن همچین مشکلی دارن دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
چربی دور شکم فقط برای مصرف برنج و نون و کلات غلاته ماشاالله ما ایرانی هام همچیمون با برنجه....تو رژیمت نون و برنج و کلا قطع کن مثلا قرمه سبزی فقط خورشتشو بخور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخورم عزیزم غذاهای پرکالری که اصلا نون وبرنج هم ظهر 1کفگیر برنج یا 4کف دست نان شامم اکثرا نمیخورم یا خیلی کم میخورم شکمم شل واویزونه راه که میرم یا ورزش میکنم میلرزه حالم بهم میخوره انگار یه تیکه چربی اویزونه
خانومهای عزیزی که زایمان میکنن در طول ده روز اول بعد زایمان شون متاسفانه آب میخورن تو همه اینجوری نیس ولی سعی کنید اون ده روزو اب نخورید وگرنه شکم در میارید و همون بعد زلیمان شکم.خودتونو ببندید