2777
2789
شماها همین که تو ایرانید روزی صدبار خدارو شکر کنید. من مردم برا ایرانم

عزيزم منم تو ايرانم اما غريبم هيشكى رو تو اين شهر ندارم خونم آشفتست سرو سامان نداره بچم يه هفتست شهرستان آواره خونه فاميل شده 😭😭😭😭خودم تو بى كسى آوارگى اينجا موندم چشاى آدماى دور و برم ( هرچند غريبه ) هم داره از ظاهر زندگيم در مى آد نمى دونن چه آشوبى تو دلمه 😭

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم بچه اینجاس. ولی ایران بزرگ شده. میگه الان شرایطشو ندارم بریم ایران

وای چقد بده ایشالا هرچه زودتر شرایطش جور بشه برگردین ایران

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
من شوهرم بچه اینجاس. ولی ایران بزرگ شده. میگه الان شرایطشو ندارم بریم ایران

اخی چه سخت من بخاطر همین غربتش نتونستم برم با خانوادم سخته چرا نمیای سر بزنی من عید اونور بودم

انسان باهوش از شکست خود استفاده میکند امااااااا انسان عاقل از دیگران
عزيزم منم تو ايرانم اما غريبم هيشكى رو تو اين شهر ندارم خونم آشفتست سرو سامان نداره بچم يه هفتست شهر ...

عزیزم بچت چرا پیش خودت نیست؟

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
من دوساله شوهر کردم دوتا پسر هجده ماهه و دوماهه دارم

وای چه سخت خدا نگهشون داره الهی دقیقا درکت میکنم من بعد از بچه ها بیش‌تر دلم خانوادم رو خواست 

عزيزم منم تو ايرانم اما غريبم هيشكى رو تو اين شهر ندارم خونم آشفتست سرو سامان نداره بچم يه هفتست شهر ...

چرا بچت پیشت نیست عزیزم 

وای چه سخت خدا نگهشون داره الهی دقیقا درکت میکنم من بعد از بچه ها بیش‌تر دلم خانوادم رو خواست&n ...

تو لااقل خانوادت نیستن ولی ایرانو داری. من چی بگم بین آدمایی هستم که زبونشونم باهام یکی نیست

تو لااقل خانوادت نیستن ولی ایرانو داری. من چی بگم بین آدمایی هستم که زبونشونم باهام یکی نیست

درسته قبول دارم فامیلامون هستن دوستام هستن ولی در حد تلفن بیش‌تر 

عزیزم بچت چرا پیش خودت نیست؟

چون فعلا آوارم يه خونه دارم كه فقط داره چشم دشمنا رو در مى آره اما قابل سكونت نيست 😢

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞