2777
2789
عنوان

راه هاي پربازديد شدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 51 پست
والا چنتا ا اراذل محل ی گروهی زدن  بیشتر اونجام از میادین فاصله گرفتم 😂  میام باز بیشتر ...

واي اين گروه ها ادمو نه تنها از سايت بلكه از شام و نهار هم ميندازه😂😂😂بسي سخت تجربه داشتم

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملادرسته  عزیزم کدوم شکلات تلخ منظورته؟

يه خانمي متين و خوب بود اسم كاربريش شكلات تلخ بود

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
واي اين گروه ها ادمو نه تنها از سايت بلكه از شام و نهار هم ميندازه😂😂😂بسي سخت تجربه داشتم

دقیقا  البته اوایل بیشتر الان یکم جنبه م بالاتر رفته 

اولش کبود میشدم از بس چت میکردم 😂😂😂

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
نمیدونم کدومومیگی عزیزم اینجاچندنفرهستن که اسم کاربربشون شکلات تلخه غیرازمن 

ممنون،فك ميكنم اشتباه گرفتم❤️😘😘😘

کلامعمولاعکس واسکرین شات هاپربازدیدمیشن واکثرتایپیکای پربازدیدمزخرف وبی محتواهستن واینم بگم که اکثرن ...

من وقتایی که تاپیک میزنم موضوعات انگیزشی میزارم کلا نهایت 10نفر میان لایک میکنن... اما کلا اینجا همه دنبال خوندن غم و بدبختی دیگرانن.. و ی عده هم هستن ک چشم دیدن شادی هیچکسو ندارن.