2777
2789
عنوان

راه هاي پربازديد شدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۱۲ شب به بعد  یه موضوعی که عکس دار باشه ترجیحا  یا اسکرین یا خیانت

ساعت ١٢ مورد خوبي بود😂❤️

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
من یه بار تو عنوان نوشتم ثمین و ساریتا پربازدید شدم

نميشدي تعجب ميكرديم😂بايد ميشدي

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
براچي جهان سوميم پس؟ اگ اينطور نبوديم كه اول بوديم

دقیقاهمش تقصیرخودمونه ماهیچوقت پیشرفت نمیکنیم شایدباورتون نشه ولی امارکتاب خوندن مردم  افغانستان ازمابالاتره بعدبه بقیه کشورهامیگیم بالاتریم ازشون این یعنی فاجعه کشوری ک سالهاست توش جنگ درجریانه امارمطالعه درش بیشتره تاماکه ادعامونم میشه که مثلاکشورمون پشرفتس 

دقیقاهمش تقصیرخودمونه ماهیچوقت پیشرفت نمیکنیم شایدباورتون نشه ولی امارکتاب خوندن مردم  افغانستا ...

مردم ما بيشتر طرفدار ديدن غم ودرد  مردمن متاسفانه اينو به وضوح ميشه تو تاپيك هاي پربازديد ديد

شما شكلات تلخ خودموني يا نه؟

اکثر کسایی که ۱۲ تا ۱ میزنن صرفا جهت پربازدیده  هرکی انکار کرد دروغگویی بیش نیس 😂😂

اكثرا هم سركاري

نبودي نارسيس؟كم پيدايي يه مدت كمتر مياي

اكثرا هم سركاري نبودي نارسيس؟كم پيدايي يه مدت كمتر مياي

والا چنتا ا اراذل محل ی گروهی زدن  بیشتر اونجام از میادین فاصله گرفتم 😂 

میام باز بیشتر 🌹🌹

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست