2777
2789
عنوان

بارداری

78 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام لطفا شما ک با تجربه اید جواب بدید من با متفورمین پریودیم چند ماهه تنظیم شده این ماه با این که خوردم 4 روزه عقب انداختم دوتا بیبی چکم زدم منفی بود چمه؟؟!!!😢😢😢😢😢

تعداد رای : 3
نظرسنجی
تازه وارد نینی سایت شدم
1
33%
بلد نیستم
2
66%

شاید لقاح دیر تشکیل شده امید ب خدا اگه این ماه نشد ماه دیگه انشاا...بارداری من ماه قبل بارداریم ۷روز تاخیر داشتم بعد پری اومد ماه بعد باردار بودم

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید لقاح دیر تشکیل شده امید ب خدا اگه این ماه نشد ماه دیگه انشاا...بارداری من ماه قبل بارداریم ۷روز ...

عزیزم میخواستم ببینم شما امپول hcg هم استفاده کردی یا دارویی چیزی به منم بگو 🤔🤔🤔؟؟؟

عزیزم میخواستم ببینم شما امپول hcg هم استفاده کردی یا دارویی چیزی به منم بگو 🤔🤔🤔؟؟؟

اره عزیزم تا دلت بخواد از لتروزول گرفته متفورمین.سینال آف امپول hcg عکس رنگی ولی هیچکدوم فایده نداشت ماه اخر سرخود کلومفین خریدم خوردم ۲ماه که ماه دوم حامله بودم

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
اره عزیزم تا دلت بخواد از لتروزول گرفته متفورمین.سینال آف امپول hcg عکس رنگی ولی هیچکدوم فایده نداشت ...

ببخش من مرتب مزاحمت میشم کلومفین رو چجور باید استفاده کنم روزی چند تا و چه موقع هایی؟

ببخش من مرتب مزاحمت میشم کلومفین رو چجور باید استفاده کنم روزی چند تا و چه موقع هایی؟

ببین عزیزم کلومفین من ۵تا خوردم از روز سوم پری من چون فولی ریز داشتم میخوردم برا بعضیا کیست میشه خیلی مواظب باش بدون تجویز پزشک نخور چون من سرخود خوردم ریسک کردم

ببین عزیزم کلومفین من ۵تا خوردم از روز سوم پری من چون فولی ریز داشتم میخوردم برا بعضیا کیست میشه خیل ...

روزی ۱دونه از روز سوم پری تا ۷ پری که میشه ۵تا 

عزیز دلم‌ بهترینها در انتظار هردوتون 💖💖❤️❤️

مرسی عزیزم همچنین ایشاا...خوش خبر باشی بزودی خبر خوب بهم بدی❤❤❤😍😍😍