خانما این ماسکو رو موهای دکلره شده ام میشه گذاشت بدون تغییر رنگ؟ واقعا تاثیر داره تو رشد مو من موهام ریزش نداره ولی کوتاه کردم میخوام بلند شه زود تاثیر داره به نظرتون
برای اینکه زودتر بلند شه اگه اشتباه نکنم جوشانده شنبلیله یا خشک شدش همراه غذا می گن خوبه
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم موهام دکلره بود گزاشتم رنگشو تغیییر نداد در کل خوبه من راضی بودم اما یک ماهه تنبلیم میاد کمو بی ...
ببخشید هرشب. باید گذاشت، یا هفته ای دوسه شب
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
نه روی رنگ مو که اصلا تاثیری نداره خواهر منم زد موهاش بلوند بود .ولی روی رشد هم بی تاثیره والا من دو ماه تو زمستون سرما هرروز زدم رفتم حمام ..... با اینهمه سختی ریزش موها م یکم کم شد ولی رویش موی جدید و رشد اصلا نداشتم
نه روی رنگ مو که اصلا تاثیری نداره خواهر منم زد موهاش بلوند بود .ولی روی رشد هم بی تاثیره والا من دو ...
واقعا؟ من امروز اماده کردم از فردا یه روز درمیون بذارم ریزش مو ندارم فقط موهام از خشکی شکننده شده برا رشد مو میخوام یه چیز رشدشو بیشتر کنه خلاص شم از موی کوتاه این ماسک شکنندگیموهارو درمان میکنه به نظرتون؟