2777
2789

من واقعا تا الان سعی کردم از حاشیه دور باشم ، همیشه روابطمو متعادل کردم جلوی خودمو گرفتم که بعدا به مشکل نخورم حالا اینجوری از یه تصادف کوچیک اصن زندگیم پیچ خورده ، آقای خواننده و خواهرش همش تماس میگیرن ، مادرم حرفامو باور نمیکنه(درسته که به روم نمیاره باهام مهربونه ولی میدونم باور نکرده که همه چی انقدر یهویی باشه) ، پدرم مخالف صد در صد و جدیه !! و حالا اصلا نمیدونم از کجا به گوش دوست پسر سابقم رسیده این وسط مدعی شده 😐😐😐 اصن بخدا من که داشتم زندگیمو میکردم چرا یهو اینجوری شد !؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اتفاقها تو زندگی همه پیش میاد مهم اینه بخاطر هیجان و تنوع این اتفاقها تعهدات خودمون را زیر پا نذاریم و درگیر مسایل حال نشیم که اینده و گذشتمون را خراب کنه

اشتباهترین کار اینه این اتفاقهای یهویی را رمانتیک بدونیم درنهایت ضربه خواهیم خورد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
این اتفاقها تو زندگی همه پیش میاد مهم اینه بخاطر هیجان و تنوع این اتفاقها تعهدات خودمون را زیر پا نذ ...

هیچکس باورم نمیکنه خیلی تو شرایط بدیم 😔😔 پدرمم خیلی مخالفه 

داستان عاشق شدنت رو خوندم خیلی زور داشت یا پسره خیلی اعتماد بنفس داره یا یکی از طرف تو دروغ مروغ تحو ...

😅 پسره خیلی اعتماد به نفس داره فکر میکنه خیلی خفنه

محل سگ نزارش حتی سلام نده ی بار دیگه اگر جلوت گرفت که احتمالا نمیاد بگو آقا توهم زدی ی بار دیگه مزاح ...

اره این ترم اگر جلو بیاد همین کارو میکنم که قشنگ حالیش بشه همچین مالیم نیست انقدر به خودش مینازه