2777
2789
عنوان

امروز مجبور شدم....بیاین بگم چی شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 40 پست
ولییی با همه ی اینها... من اصلن احساس ناراحتی نمیکنم.. حتی ب نظرم خخوشبخت ترین زن جهانم... چون... ...

عزییززم خداروووشکرررر

ببین درسته بی پولی مشکلاتی داره ولی میتونید دوتایی باهم به همه جابرسید پله ب پله...

اما اگر همسرت خوب  نباشه و پولدار باشه 

درک نمیکنه

خیانت میکنه

میزنت

کلی اذیتت میکنه اخرسر هم باید طلاق بگیری

ب نظرم پول برا ازدواج خوشبختی نمیاره چیزی ک بیشتر خوشبختی میاره همین اخلاق و پاکی و شخصیتشه

ایشالا که ب همه جا میرسید باهم

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییززم خداروووشکرررر ببین درسته بی پولی مشکلاتی داره ولی میتونید دوتایی باهم به همه جابرسید پله ب ...

دقیقااا همینه...

ما سال قبل این موقع چیزی نداشتیم ولی الان هم یه موتور داریم هم ماشین..

ایشالا خدا ب هممون کمک کنه...

منم از همين تريبون بهت اعلام ميكنم تجربه ثابت كرده زني كه خرج نداره ارج نداره زيادي از خود گذشتگي نك ...

اینک من تو این گرونی ب همسرم فشار بیارم ک برام خرج کنه ب نظرت ارج و قرب پیدا میکنم...

زندگی بالا و پایین داره..

یه وقتایی لازمه از بعضی از خرج ها گذشت تا ارج پیدا کرد...

اینک من تو این گرونی ب همسرم فشار بیارم ک برام خرج کنه ب نظرت ارج و قرب پیدا میکنم... زندگی ب ...

مردارو هر جور عادت بدي همون جور بار ميان 

ولي اينجوري كه ميگي شما خيلي گذشتي 

مگه يه دختر چند بار عروسي ميكنه كه يه جشن متوسط هم نگيره ! 

يا قبل ازدواج طلاهاشو بفروشه ! 

من خودم از زير صفر با همسرم شروع كردم رفتم محله پايين شهر همسرم كلي بدهي داشت بدهيه كاري 

ولي عروسي و خريدم سر جاش بود نه خيلي لاكچري ولي متوسط در حدي كه آرزوش به دلم نمونه 

خدایا شکرت 🫀
مردارو هر جور عادت بدي همون جور بار ميان  ولي اينجوري كه ميگي شما خيلي گذشتي  مگه يه دخت ...

بعد ده سال الان به يه چيزايي رسيديم  از اول وضع مالي خوبي نداشت همسرم در كل منظورم اينه همسرت رو عادت نده از اول بسم الله رو طلا زنش حساب كنه 

من خدا شاهده انگار دارم به خواهرم توصيه ميكنم برام فرقي نداريد 

خدایا شکرت 🫀
بعد ده سال الان به يه چيزايي رسيديم  از اول وضع مالي خوبي نداشت همسرم در كل منظورم اينه همسرت ر ...

منم لحنم تند نیس ک عشقم...

همه ی اینایی ک فروختیمو من خودم از همسرم خاستم ..

و ایشون کلی مقاومت کردن ..