2777
2789
عنوان

خانم ها یه لحظه تشریف بیارین

158 بازدید | 21 پست

سلام

به زایمانم کم مونده میشه راهنماییم ککنید

با تچکر فراوان از اونایی که جواب گو هستن

خیلی میترسم واسم دعا کنین

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

درباره چی راهنمایی میخوای

زایمان طبیعی داری یا چی

ایشالا ک چشم روهم بذاری تموم بشه و بچت تو بغلت باشه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره چی راهنمایی میخوای زایمان طبیعی داری یا چی ایشالا ک چشم روهم بذاری تموم بشه و بچت تو بغلت ب ...

کلا نمیدونم موقع زایمان چیکار کنم چطوری دست و پاتمو گم نکنم چی بخورم چی نخورم

درباره چی راهنمایی میخوای زایمان طبیعی داری یا چی ایشالا ک چشم روهم بذاری تموم بشه و بچت تو بغلت ب ...

راستی ممنون بابت دعات

طبیعی یا سزارین

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فقط خونسرد باش ب حرف های هیچکس هم فک نکن از هیچکس هم نپرس چطوری بود؟ درداشت یانه

از ترسم از کسی نمیپرسم ولی استرس دارم خیلی

کلا نمیدونم موقع زایمان چیکار کنم چطوری دست و پاتمو گم نکنم چی بخورم چی نخورم

اگه قراره طبیعی زایمان کنی درد خفیفتم ک شرو شد جز مایعات چیزی نخور ک کار دست خودت ندی

و ساک بچت اماده باشه یه دست لباس پوشک و پتو و اینا

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
اگه قراره طبیعی زایمان کنی درد خفیفتم ک شرو شد جز مایعات چیزی نخور ک کار دست خودت ندی و ساک بچت اما ...

ساکو آماده کردم واسه راحت تر شدن زایمان پیشنهادی ندارین

ساکو آماده کردم واسه راحت تر شدن زایمان پیشنهادی ندارین

عزیزم من خودم یه روز دردو کشیدم اخرم سزارین شدم

ب خودم کمکی نتونستم بکنم بشمام فک نکنم بتونم