2821
2789
عنوان

آزمایش بتا

110 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من امروز رفتم از بتا دادم جوابش ۱۰.۲ شده کسی میدونه یعنی چی البته خود ازمایشگاه گفت مشکوکه چن روز بعد دوباره از بده کسی تجربه ای داره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز صبح بی بی چکم یه هاله خیلی کمرنگ افتاده بود بخاطر همون رفتم ازمایش

ان شالله که مثبت بشه چند روز بعد. الان که در مشکوک. اخه برخی ازماشگاه ها بالای 20 رو قطعی میگن. دو روز بعد برید مشخص

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
یعنی ممکنه بتا بره بالاتر ؟کسی بوده اینجوری شده باشه؟

یک هفته صبرکن بعد دوباره برو آزمایش بده اگه اونوقت شماره بتا بالاتر رفت اون وقت میشه گفت مبارکه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یعنی ممکنه بتا بره بالاتر ؟کسی بوده اینجوری شده باشه؟

بله مامان اینده

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.