2777
2789

تاجایی که من درجریان هستم مدارس غیردولتی یه شهریه مصوب دارن که اکثر خانواده ها صحبت میکنن و قسط بندی میکنن و حتی کمتر هم میدن.

مدارس غیر دولتی هم با همون پول شهریا اموراتشونو میگذرونن آموزش پرورش هم عوض کمک سالی چند میلیون ازشون پول میگیره.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بودجه  مدارس دولتی هم خیلی کم شده اونا هم مجبورن از خانواده ها پول بگیرن. آموزش پرورش هم حرفی نمیزنه چون میدونه اگه چیزی بگه به ضرر خودشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اجباریه منم دادام

زنگ زدم اموزش پرورش گفتن کمک کنید دولت تواخبارمیگه نگیریدبعدبه مامیگه بگیریدمابودجه نداریم منم چون بچم تازه کلاس اول میرفت ترسیدم اگه ندم باهاش بدشن واذیتش کنن معاونشون خیلی بداخلاقه

نمیخام بحث سیاسی کنم ولی همش تقصیر دولته که با تنها بخشی که اصلا بها نمیده آموزشه.

والا کدوم مدیر مدرسه ای هست که دلش بخاد پول جمع کنه.تاجایی که مدیرای مدارس رو دیدم ک باهاشون آشنام بنده خداها فقط میخان واسه مدرسه امکانات فراهم کنن ولی بودجه نیست.

درصورتی که دولت باید هرسال کلی به مدارس بودجه بده تا از بهترین تکنولوژی ها توی مدارس استفاده بشه.

خانوم آموزش و پرورش خودش می گه به مدرسه های دولتی پول بگیرن

منظورم اینه ک   ب مقام بالا بگید تو مدرسه جلو خودشون  زنگ بزنید بترسونیدشون.  تلویزیون گف   حق ندارن بگیرن

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

ولی متاسفانه اینقدر نسبت به آموزش بیتفاوت هستن که شاید باورتون نشه بیشتر این کمک های مردمی صرف خرید کاغذ وماژیک میشه.

دیگه کامپیوتر لوازم کارگاهی و آزمایشگاهی و هوشمند و.....بماند.

منظورم اینه ک   ب مقام بالا بگید تو مدرسه جلو خودشون  زنگ بزنید بترسونیدشون.   ...

مدیر ما رفاه بود آموزش پرورش می گفت ما گفتیم نگیرین ولی شما بگیرین چون ما بودجه نداریم😓

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊
والا من دادم پول رو. خیلی راحت میگن ندی ثبت نام نمیکنیم. آموزش پرورش هم رسیدگی نمیکنه. الان پسرخاله ...

والا من جای شما بودم   میرفتم تهشو در میاوردم.  اخه چندین بار تلویزیون  اعلام کرد ندید اگ مدرسه ای خواست بگیره گزارش بدید و اینا.  البته کار خودشونه ها.  خب  2 و نیم میده بره مدرسه دولتی؟! واقعا    هیچ حساب کتابی ندارن

مدیر ما رفاه بود آموزش پرورش می گفت ما گفتیم نگیرین ولی شما بگیرین چون ما بودجه نداریم😓

دور از جون شما خاک بر سرشون ک    هیچ چیشون   حساب کتاب نداره من خودم دانش آموز بودم    نمیدادم.   میگفتن شیر  مدرسه خرابه  پول بدید!   پدرم  اشنا داشت  ی بار اومدن مدرسه   کلی توپیدن بهشون

خانم ها اگه واقعا توان مالی ندارین توضیح بدین بعضی مدیرها تا جایی که بشه نمیگیرن.

من خودم چندسال تو حسابداری یه مدرسه غیر دولتی بودم بنده خدامدیرش از چند تا از بچه ها شهریه نمیگرفت.میگفت اونا نزدیکی مدرسه زندگی میکنن اگه بگم برم مدرسه دولتی پول رفت وآمد ندارن.تنها کاری که تونستم بکنم اینه که گفتم بیان اینجا رایگان ثبت نام کنن