2777
2789
عنوان

جشن عقد

344 بازدید | 24 پست

سلام سلام...میگم اگه عقد و محضری بگیرم و بعدشم شام.. بد میشه؟من اصلا اعصاب و حوصله بدو بدو برا مراسم ندارم راستش..مخصوصا اینکه با این وضعیت کسی کادو درست درمون هم نمیده😊😅شما جشن گرفتین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا. ما تو محضر عقد کردیم بعد اومدیم خونه بزن برقص بعدم رفتیم دور دور البته دونفری😍😍شبم اومدن خونه ما شام دادیم البته فقط خانواده همسری و خانواده خودمون همین خیلی ساده 

کاش قسمت منم بشه بگید الهی آمین

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

من یکی از فامیلامون عقدو تو محضر گرفتن

شامم بردن رستوران 

اتفاقا خیلیم بهتر بود فقط عروس خودش رفت ارایشگاه بقیه با یه ارایش ساده و مانتو مجلسی یا پالتو(زمستون بود) رفتیم خیلیم خوش گذشت😀

من به شخصه اصلا حوصله قرتی بازی عقدو ندارم😥 

یه جشن عروسی کافیه دیگه صدتا جشن میگیرن ادم هی باید تو خیابون و پاساژ دنبال لباس باشه😂 

چقدم عالی

مرسی عزیزم إن شاء الله که توام خوشبخت بشی الان جدیدا مد شده تاج گل برا سر و دور دست میزارن چن وقت پیش دختر عمم عقد کردیم اینکارو کرده بود البته اون داخل خونه عقد کرد ولی برای محضرم قشنگه موقع من عقلم نکشید اینکارو بکنم😥😭😭😭😭