2777
2789

خیلی خرج داره خیلی 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

بازار کار داره چون رشته هاش متنوعه ولیییییی خیلیییییییی خرج داره خیلییییییی

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و درضمن بعضی کلاساش ۶ ساعته کلا کلاس های کارگاهیش بالای ۳ ساعته 

و اینکه تقریبا ۵ روز در هفته صبح تا شب دانشگاهی

خونه هم ک میرسی باید بشینی پای کار و پروژه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
یعنی تادیپلم حدود چید هزینه داره؟

اگه فقط دیپلم میخای نرو چون الان کسی به دیپلمه ها کار نمیده  با وجود این همه لیسانسه 

تو هنرستان چیز خاصی یاد نمیدن فقط چندتا طراحی 

گرافیک فقط تو مرحله کاردانی و کارشناسی کار یاد میگیری 

پس انصراف بدم  موندم چی بردارم خوب باشه

رشته سختیه مخصوصا اگه متاهلی 

اگه برای کار میخای رشته های دیگه برو 

کامپیوتر یا حسابداری 

طراحی دوختم اگه به خیاطی علاقه داری خوبه چون الان خیاطی هم درآمدش خوبه 

بازم با چند نفر مشورت کن

بازم ممنون ازراهنماییتون

خواهش میکنم 😊