تولد پسرعمه ی پسر خالش بوده با هم یه سلام علیکی دارن تولد هم مردونه بوده تو ساختمون عمه من اند من خونه عمم بودم نگو اینم طبقه پایین بود بعد کلی بزن و برقص من اومده خونه زنگ زدم کجایی گفت سر کوچه نیم ساعت بعدش اومد امروز عمم میگفت مادر پسره اینا رو میگفت فیلم تولد هم نشونش داده شب بیاد حساب شو میرسم اخه چرا به من نگفته
👇👇👇خانما آقایون لیدی اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆 من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁 وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
چرا مردا اینطوری شدن؟ انگار یه جیزیو قایم نکنن میمیرن
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!