2777
2789
عنوان

مای بیبی ببم شده ۵۹ تومن ۳۰ تا دونه اش 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 56 پست
دومی خیلی یهویی اومد نمیدونم بخدا خدا بهم توان بده اصلا فک نمیکردم یهو اینجور بشه 

بسلامتی عزیزم سایه پدر و مادر بزرگ بشه

بنظر من یکم بخر پوشک ذخیره کن حتی برا بچه دومت 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده که. لااقل بیرون میری ببندش چون احتمال خرابکاری داره.اعتماد بنفسش کم میشه و استرسی میشه

نه اصلا خراب نمیکنه همکاریش خوبه عادت کرده دیگه 

بسلامتی عزیزم سایه پدر و مادر بزرگ بشه بنظر من یکم بخر پوشک ذخیره کن حتی برا بچه دومت 

ب شوهرم میگم بخریم حداقل دو بسته باشه خونه میگه نمیخواد نشد دومیو مشمبا میکنی انقدر حالم خراب شد من نمیخوام مشمبا ببندم ☹️☹️☹️☹️

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
یا خدا....خدا لعنتشون کنه بالایی ها ک راحتن ما داریم جون میدیم

بخدا من نگرانم برای بچه هامون واقعا ایندشون  در خطره 

اینا که دیگه وارداتی نیست که ربطی به تحریم داشته باشه؟ بعضی از مردم رو ول کنی قشنگ بقیه رو میدرن! خو ...

دقیقاااا ببم از وقتی اومده تو بازار جز مناسب ترینا و بهترینا بوده چون ایرانیه ولی حالا....

دقیقاااا ببم از وقتی اومده تو بازار جز مناسب ترینا و بهترینا بوده چون ایرانیه ولی حالا....

من موندم دیگه چرا جنس ایرانیو گرون کردن مگه نمیگن ایرانی بخرید پس فرقش چیه با جنس خارجی مردم دیگه ایرانیشم نمیتونن بخرن 

بخدا من نگرانم برای بچه هامون واقعا ایندشون  در خطره

وای..اصلا یه مدته از استرس آینده بچه تو شکمم افسردگی گرفتم همش گریه میکنم حس میکنم مقصرم که تو همچی وضعی میخام دنیاش بیارم😳

ب شوهرم میگم بخریم حداقل دو بسته باشه خونه میگه نمیخواد نشد دومیو مشمبا میکنی انقدر ح ...

عزیزم با این اوضاع زندگی مجبوریم ببندیم 

خودت مگه پس انداز نداری بخر خوب 

عزیزم با این اوضاع زندگی مجبوریم ببندیم  خودت مگه پس انداز نداری بخر خوب

اخه نوزادو چجوری ببندم گناه داره من اصلا بلد نیستم کهنه کنم بچه رو کی می‌خواد بعدش بشوره حتی ابن نوارهای پرمیس ۳ تومن بود شده ۱۰ تومن 

من غمم گرفته خیلی ناراحتم برگشتیم ب ۲۰سال قبل 😞😞😞

اره خیلی بده 

همه همینیم عزیزم منم بجا اینکه پیشرفت کنم همش پسرفت میکنم