2777
2789

لطفا بگيد اگه بخوام كه اكانتم رو حذف كنين ميتونم با شماره همراهم يه اسم كاربري ديگه بسازم و وارد شم؟ميخواستم اسم كاربريمو عوض كنم ولي ظاهرا نميشه

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503527/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-3

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بگيد اگه بخوام كه اكانتم رو حذف كنين ميتونم با شماره همراهم يه اسم كاربري ديگه بسازم و وارد شم؟ ...

خیر عزیزم امکانش نیست با هر شماره تنها یک کاربری میتونین داشته باشید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خیر عزیزم امکانش نیست با هر شماره تنها یک کاربری میتونین داشته باشید

اينطوي كه بده

ممكنه بخوام يه چيزي بپرسم اما فك كنم ممكنه كسي منو بشناسه واسه همين ناونم سوالمو بگم

كاش از اول اسم كاربريمو تابلو نذاشته بودم

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚