2777
2789
عنوان

بواسیر در بارداری

4040 بازدید | 32 پست

سلام.روزتون بخیر.من بواسیرم تو بارداری عود کرده .ده روزی هم شیکاف سیکلوژست میزاشتم که خیلی خیلی اوضاع رو بدتر کرده و دردناک شده.کسی تو بارداری اینطور بوده؟راه حلی براش دارین؟برای درمان برم پیش دکتر زنانم یا برم دکتر گوارش؟

منم مشکل شمارو دارم.

خیلی خیلی شدید

باید بری پیش متخصص جراح داخلی

ب من پماد رکتول دادن بهتر شدم کمپرس عسل گفتن انجام بدم. یعنی عسل گرم شده رو تو باند بریزم و بذارم روش شب تا صب. اب و میوه جات و سبزیجات ب مقدار فراوان.

هرشب 6تا انجیر بنداز تو یه استکان اب و صبا ناشتا بخور هم خود انجیره رو هم اون ابشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه درمانی نیست منم دچار شقاق شدم رفتم پیش متخصص بهم شیاف آنتی همورویید داد و گفت تغذیتو رعایت کن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
راه درمانی نیست منم دچار شقاق شدم رفتم پیش متخصص بهم شیاف آنتی همورویید داد و گفت تغذیتو رعایت کن

از شیاف متنفر شدم.اصلا فکر کنم سر همین شیاف سیکلوژست اینقدر اوضاعم وخیم شد

ولی در کل درمانی نداره فقط باید مراعات کنی ک هی خونریزی نکنه.

و اینکه باعث میشه سزاریمی بشی اگه شدید باشه.

و ب من بهمین دلیل خیلی بش اهمیت نمیدم و فقط پماده رو زدم ک دردش خوب شه و دلیلی برا سزارین داشته باشم

ولی در کل درمانی نداره فقط باید مراعات کنی ک هی خونریزی نکنه. و اینکه باعث میشه سزاریمی بشی اگه شدی ...

جدی بواسیر میتونه دلیل سزارین بشه؟

یبوست شدید چی😒😒😒

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...