2777
2789
عنوان

شل شدن دریچه قلب😔

5506 بازدید | 28 پست

تازه فهمیدن این مشکل دارمیه روز در میون دوروز در میون تپش قلب و بیشتر تنگی نفس امانم بریده...کسی خدایی نکرده اینجوری هست؟

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرولاپس دریچه میترال قلب😋

من رفتم دکتر گفت ۶۰ درصد خانم ها این مشکل رو دارن

پرانول داده بود. فقط وقتی تپش یا استرس میگیرم میخورم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
افتادگی دریچه میترال منظورتونه؟

دکتر که بهم گفت دریچه قلبت شل شده حالا شاید اسم دیگشم همینیه شما میگین 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
من هستم.از نوجوانی. میگن ارثیه

شما هم تنگی نفس دارین؟

پرولاپس دریچه مینرال قلب😋 من رفتم دکتر گفت ۶۰ درصد خانم ها این مشکل رو دارن پرانول داده بود. فقط ...

تپش قلب زیاد نه ولی بشدت تنگی نفس دارم انگار یکی داره خفم میکنه 

منظورت پرولاپس میتراله؟

بله همون

دکتر که بهم گفت دریچه قلبت شل شده حالا شاید اسم دیگشم همینیه شما میگین 

من از بچگی با این مشکل سر کردم میشه گفت اکثر زنان ایرانی این مشکل رو دارن حالا بعضیها شدید بعضیها خفیف

#در_خانه_بمانیم
پرانول بمنم دادن. ولی من نمیخورم.تاثیری نداره

اصلا تاثیری نداره تنگی نفس بیچارم کرده

تپش قلب زیاد نه ولی بشدت تنگی نفس دارم انگار یکی داره خفم میکنه 

تحت فشار عصبی نیستی؟ 

یه سری تنگی‌نفس ها ب اعصاب ربط داره

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )