2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 81 پست
خب بخدا هرچی باشه منم تواین سال دوس دارم یبارم ک شده زنگ بزنن ولی اصن انگار ن انگار

در مورد عیدها جیزی نگو. ولی بگو منم همسر برادرتون هستم ای کاش تو این چهار سال یکبار هم شما باهام تماس میگرفتی و حالم رو میپرسیدی

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنداداش منم تبریک نگفته

باید ناراحت باشیم ازش؟    

یذره خواهر شوهر بازیم بلد نیستم دلم خوش باشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

من همیشه همه عیدها را به پدر شوهر و مادرشوهر و خواهر شوهرم زنگ زدم ولی به جاری که کوچکتر است نه، به خدا گاهی به برادرم و زنداداشم هم زنگ میزنم ولی زنداداشم هیچ وقت بهم زنگ نمیزنه، من ناراحت نمیشم، به خاطر داداشم و پسرش زنگ میزنم خونشون با زنش هم  حرف میزنم

خاستم بهش بگم فکرنمیکردم عیدقربانو تبریک میگن ولی انقد اعصابم خورد بود ک هیچی ب ذهنم نرسید

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
کلا از اول هیچی

خب به نظرم بعد چهارسال الان وقت اعتراض نیست

همون سال اول سر اولین مناسبت باید واکنش نشون میدادی

الان عادتشون دادی به اینکه تبریک نگن و چیزی نیارن بعد یهو تغییر رفتار میدی نمیفهمن خب 

بعد خودت آدم بده میشی

البته برای تبریک من بازم میگم اونا بزرگترن شما درهرحال باید زنگ بزنی 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
متن خوبیه .ولی جنگ جهانی سوم  میشه

گیسو گیس کشی 🤣

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
زنداداش منم تبریک نگفته باید ناراحت باشیم ازش؟       یذره خواهر شوهر بازیم بلد نی ...

نه بابا این چیزها آفت روابط خانوادگیه بیخیالی طی کن 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

اگه عقدی اونا باید برات عیدی بیان و تبریک بگن 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
خب به نظرم بعد چهارسال الان وقت اعتراض نیست همون سال اول سر اولین مناسبت باید واکنش نشون میدادی ال ...

خب بنظرتون الان زنگ بزنم بگم نمیدونستم عیدقربانو تبریک میگن بده؟

از من یه نصیحت ..هیچ وقت با مسیج با کسی دهن به دهن نشو...هر حرف و گله ای داری رو به رو بش بگو

آفرین. این موضوع الان دقیقا یک شر بزرگ در فامیل ما انداخته و حرمت ها شکسته شده

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ