2777
2789
عنوان

بارداری با رحم کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 14106 بازدید | 70 پست

نگران نباش

دیگه میگی شوهرتم کنار اومده

خوبه دیگه

الان روش های بارداری زیادی هست... به جای نظرخواهی از ما که شاید تجربی بهت نظر بدیم و تازه نگران تر بشی، فقططط به حرف دکتر گوش بده 

زودتر هم اقدام کن برای بارداری چون ممکنه چند سال طول بکشه... خونه آخرش هم بچه از شیرخوارگاهه دیگه

شوهرتم که قبول داره. بچه های شیرخوارگاه کلی هم برکت دارن. هر چند که انشاله خودت مادر میشی. نگران نباش دوستم. واست دعا میکنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیگیر درمان هم شدم گفتن باید ازدواج کنی بعد به روش تحریک تخمدان یا ای وی اف باردار بشی اونم اگه جواب ...

پیازدرمانی کن هفت تا دونه پیاز بزرگ زردباهفت قاشق تخم شوید بااب قاطی کن وب مدت 10یا15دقیقه بچوشون بزارقول بزنم. بعدازاب پیازها یه لیوان صبح ظهر شب بخور سه ماه ادامه بده تواین سه ماه توی هرماهش فقط یک روزشو  توی سه تالیوان یه دونه قرص ال دی بریز بخور یا دو روزش رو.من دوماهه دارم استفاده میکنم توی این مدت سه ماه مصرف ماه اولم ک تموم شد چندروزنمیخورم تاپریود بشم تاشدم  دیگه نمیخورم وقتی خوب شدم دوباره مصرف ماه دوم روشروع میکنم. واژه هفت رو شد وخوب نشدم ازروز 7پریودم شروع میکنم ب مدت س ماه

پیاز درمانی که من شنیدم یه مدل دیگس...کدوم بهتره؟

نمیدونم بزاریه شماره دکتره بهت میدم ب من ک اینوگفت حالابهتره خودت باهاش حرف بزنی. 33647732_051

091530513خانم مظلومیان

09151106016اقای مظلومیان

من خودم اصفهانی ام ولی این شماره هابرمای مشهده 

سلام خانومی میخواستم بدونم مشکلتون حل شد؟باردار شدین؟منم مثل شمام 😔

منم همین مشکل دارم،به زور باردارشدم اما ۶ ماهگی افتاد😥

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

مادر منم رحمش کوچیکه سرکلاژ کرده سر بارداریاش

کوچیک یعنی چقدر کوچیک؟منم رحمم کوچیکه یعنی میشه باردارشد؟

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

منم همین مشکل دارم،به زور باردارشدم اما ۶ ماهگی افتاد😥

شمام رحمتون کوچیک بود؟یا پریود نمی شدین؟!چون منم رحمم کوچیکه یعنی میشه باردار شد؟گفتن بهم رحم اجاره ای

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹