2777
2789
عنوان

بارداری با رحم کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 14106 بازدید | 70 پست
اگه به این فکر میکردین رابطش با یکی گذراست یعنی با این پولی ها و عاشقانه نیست دست شما هم به جایی بند ...

اون تاپیک سال 97 هست من ازدواج کردم 1 بعد رفتم دنبال درمان اونجا متوجه شدم مشکل من فقط تنبلی تخمدان هست دکتر تقویتی برام تجویز کرد دوماه بعدشم آمپول در عرض 4 ماه باردار شدم سال 1400 هم سه قلوهام دنیا اومدن الانم سه سالشونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تاپیک برج ۸ ۱۴۰۲ زدیخودت گفتی به شوهرت مشکوکی ۳ تا بچه داری

آره اون موقع بچه داشتم دیگه، 

حالا من متوجه منظورت نشدم اما خداروشکر الان شوهرم خیلی سربه راهه یعنی در کل خیانت کار نیست خودم حساس شده بودم

سلام عزیزم 

من 27 سالمه چون رحم و تخمدانم کوچیک بود تا الان به طور طبیعی پریود نشدم و هربار با قرص استروژن و پروژسترون پریود شدم و الان هم نامزد دارم و چندوقت دیگه میخوام ازدواج کنم میشه به سوالام جواب بدین خدا خیرت بده

شما چندوقت بعد از ازدواج باردار شدین؟

هنوز هم با قرص پریود میشین حتی بعد از بچه دار شدن؟

بارداریتون به روش طبیعی بود؟یا روش های دیگه؟چون گفتین خداروشکر سه قلو دارین

وضعیت تخمک هاتون قبل بارداری چطور بود؟

اخه گفتین تنبلی تخمدان داشتین

یعنی  مشکل از تخمدان های کوچیک بود؟اخه فولیکول هام خیلی کمه

دکتر گفت چون طبیعی پریود نمیشی فقط با قرص پریود میشی پس نمیشه طبیعی باردار شد😔

اسم دکترتون چی بود؟

خواهش میکنم سوالامو جواب بدین خیلی به جواب تک تکشون نیاز دارم🥹❤️

سلام عزیزم من 27 سالمه چون رحم و تخمدانم کوچیک بود تا الان به طور طبیعی پریود نشدم و هربار با قرص اس ...

سلام  بله من هنوز پریود نمیشم و با همون استروژن و پروژسترون پریود میشم و چون بچه دار شدم دیگه قرص هورمونی هم نمیخورم چون حوصله پریودی رو ندارم و زمان نوجوانی که رفتم دکتر به من گفتن همین قرص هارو مصرف کن رحمت رشد میکنه که همینم شد و ازدواج کردم بعد یکسال رفتم پیش دکتر خانم اشرف معینی گفتن تنبلی تخمدان شدید داری آزمایش هورمونی و ذخیره تخمک برام نوشت که ذخیرم متوسط بود و عکس رنگی رحم هم گفت انجام بده بعد از اون داروی طبیعی تقویتی نوشت گفت یکماه مصرف کن ( قرص های تقویتی و عسل رویال) بعد آمپول رشد فولیکول تجویز کرد که زدم و اومدم پبششون گفتن چن تا فولیکول بالغ داری بعد آمپول آزاد سازی فولیکول تجویز کرد و بهم گفت میخای آی وی اف بشی یا برنامه نزدیکی بدم منم مورد دوم رو انتخاب کردم که خداروشکر به صورت طبیعی باردار شدم از زمانی که من رفتم پبش دکتر تا باردار بشم ۴ ماه طول کشید خودمم باورم نمیشد انقدر زود باردار شدم دکتر گفت داروها خوب به بدنت جواب داده، شما همون همون قرص هاتون رو مصرف کنین باعث رشد رحم میشه و اگه تهران هستین برید پیش همین دکتر من خیلی کارکشته هست مطبشون خیلی شلوغه اکثرا پیشش نتیجه گرفتن اینم بگم آزمایش های قبلی و سونوگرافی هر جا دادی قبول نداره و خودش صفر تا صد کار رو انجام میده میفرسته آزمایشگاهی که خودش میگه چون جواباشون دقیقه

من خیلی زود باردار شدم چون فکر میکردم مشکل بزرگی دارم و سال ها باید برم دنبال درمان ۱ سال بعد از ازذواج رفتم دکتر که فکر نمیکردم من سر ۴ ماه باردار میشم حقیقتا بچه هم به این زودی نمیخاستم ولی شد دیگه بازم خداروشکر الانم سه قلوهام سه سالو نیمه هستن

شما هم استرس نداشته باشید ما مشکل پیچیده ای نداریم با وجود پریود نشدن و رحم تخمدان کوچیک میشه باردار شد یه دکتری هم به من گفت شما هورمونات چون ناهماهنگ کار میکنن دچار این مشکل شدید

سلام بله من هنوز پریود نمیشم و با همون استروژن و پروژسترون پریود میشم و چون بچه دار شدم دیگه قرص هو ...

ممنونم قربونت بشم انشالله خیر ببینی که خیالمو راحت کردی

حتما میرم حتما🥹😍

خیلی خیلیییی خوشحالم خدا دلتو شاد کنه عزیزدلم

انشالله خدا همسر و فرزندانتو برات حفظ کنه

اسم دارو ها یادتون نیست؟

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️