2777
2789

بچه ها من رفتم سونو ني ني خيلي ناز بود حتي دكتره گفت يعني اون شكليه واقعا😍 شما با عكس فرق داشتن با نه

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

بذار ماهم ببینیمش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

اره بزار ببینیمش فرشته کوچولوتو😍

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ببینم من تاحالا ندیدم سونو سه بعدی😢

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

نوزاد وجنین همه ی شکلن دیگه..فقط بعضی ها تپلن بعضی ها لاغر

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

سونو سه بعدی دلبخواهی؟؟؟ برا من ننوشته 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

حتی بعد از سونوگرافی مامانم گفت چقد شبیه خواهرمه!!!

ما بهش میخندیدیم

باور نمیکنی الان ۱۳ ماهشه کپی خواهرمه. از همون موقع چهره‌ش مشخص بود

خیلی جالب بود

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه ها گفت هزينه اش جداس اگه ميخاي گفتم نه نميخام بعد گفت صبر كن همينجا نشونت بدم 😒😐 ولي قيافه اش جلو چشم هست خيلي ملوس بود😍

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
حتی بعد از سونوگرافی مامانم گفت چقد شبیه خواهرمه!!! ما بهش میخندیدیم باور نمیکنی الان ۱۳ ماهشه کپی ...

شبيه خودم نبود ولي پرستاره ميگفت شبيه خودته