2777
2789
عنوان

كي عكس سه بعدي سونوش با خوده ني ني يه قيافه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 24 پست
توصیف کن قیافشو  چی جوری بود  چشماش باز بود    

دهنش قلوه اي كوچلو خيلي لپ داشت بعد دماغش كوچلو بود راسته يه سنجد😍 چشماش كشيده بود صورته گردي داشت با چونه كوچك 😍حتي پرستاره گفت چه نازه

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
دهنش قلوه اي كوچلو خيلي لپ داشت بعد دماغش كوچلو بود راسته يه سنجد😍 چشماش كشيده بود صورته گردي داشت ...

وای خدااااا 

خوشبحالت 

خداکنه نی نی منم خوشگل شه 

دوس دالم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روز پیش سونو سه بعدی داشتم چشاش بنظرم خیلی درشت بود یاشاید همه همینجورن 

دهنشم گشاد مثه عموش😂😂دماغشم زیاد تو بحرش نبودم دستوپاهاشم هی جم میکرد طرف دهنش میبرد دستاشو میبرد پشت سرش 

البته من و شوهرم‌تقریبا میشه گف چشامون درشته مخصوصا شوهرم

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
وای خدااااا  خوشبحالت  خداکنه نی نی منم خوشگل شه

ان شاالله سالم باشه خوشگل عزيزم

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
من چند روز پیش سونو سه بعدی داشتم چشاش بنظرم خیلی درشت بود یاشاید همه همینجورن  دهنشم گشاد مثه ...

اي جانم😂😍😘

چرا سه بعدی کردی خودت خواستی؟

سه بعدي نبود خودم اخر دست گفتم عكسش ميخام گفت بزار سه بعدي نشونت بدم

جدی منم بخوام میدن؟

نميدن ولي خوش اخلاق باشه ميده من گفتم ميشه يه عكس ازش بديد دوست دارم ببينم چه قيافه اي😍😜