payambani مدیر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1549 عنوان كي عكس سه بعدي سونوش با خوده ني ني يه قيافه بودن | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 24 پست بچه ها من رفتم سونو ني ني خيلي ناز بود حتي دكتره گفت يعني اون شكليه واقعا😍 شما با عكس فرق داشتن با نه میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗 1397/06/05 | 21:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payambani مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1549 توصیف کن قیافشو چی جوری بود چشماش باز بود دهنش قلوه اي كوچلو خيلي لپ داشت بعد دماغش كوچلو بود راسته يه سنجد😍 چشماش كشيده بود صورته گردي داشت با چونه كوچك 😍حتي پرستاره گفت چه نازه میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
sloves عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1975 دهنش قلوه اي كوچلو خيلي لپ داشت بعد دماغش كوچلو بود راسته يه سنجد😍 چشماش كشيده بود صورته گردي داشت ... وای خدااااا خوشبحالت خداکنه نی نی منم خوشگل شه دوس دالم
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 88726 بچه ها گفت هزينه اش جداس اگه ميخاي گفتم نه نميخام بعد گفت صبر كن همينجا نشونت بدم 😒😐 ولي قيافه اش ... چرا سه بعدی کردی خودت خواستی؟ خودشناسی DNA plus
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13823 من چند روز پیش سونو سه بعدی داشتم چشاش بنظرم خیلی درشت بود یاشاید همه همینجورن دهنشم گشاد مثه عموش😂😂دماغشم زیاد تو بحرش نبودم دستوپاهاشم هی جم میکرد طرف دهنش میبرد دستاشو میبرد پشت سرش البته من و شوهرمتقریبا میشه گف چشامون درشته مخصوصا شوهرم 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
payambani مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1549 وای خدااااا خوشبحالت خداکنه نی نی منم خوشگل شه ان شاالله سالم باشه خوشگل عزيزم میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
payambani مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1549 من چند روز پیش سونو سه بعدی داشتم چشاش بنظرم خیلی درشت بود یاشاید همه همینجورن دهنشم گشاد مثه ... اي جانم😂😍😘 میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
payambani مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1549 چرا سه بعدی کردی خودت خواستی؟ سه بعدي نبود خودم اخر دست گفتم عكسش ميخام گفت بزار سه بعدي نشونت بدم میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 88726 سه بعدي نبود خودم اخر دست گفتم عكسش ميخام گفت بزار سه بعدي نشونت بدم جدی منم بخوام میدن؟ خودشناسی DNA plus
payambani مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 1549 جدی منم بخوام میدن؟ نميدن ولي خوش اخلاق باشه ميده من گفتم ميشه يه عكس ازش بديد دوست دارم ببينم چه قيافه اي😍😜 میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 88726 نميدن ولي خوش اخلاق باشه ميده من گفتم ميشه يه عكس ازش بديد دوست دارم ببينم چه قيافه اي😍😜 اااا خد ا کنه به من بدن خودشناسی DNA plus