2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نکنید خدایی نکرده انفجار بوجود میاد . بدلیل گازهایی ک تو چاه هستش.. خیلی جاها دیدم اخطار داده بود ...

خطرنداره بابا  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
نداره بابا    

چشم من ترسیده خواهر 😲😂😂

فک کن انفجار بشه  بعد کل خونه رو گ..ه میگیره 😲😲😓😂😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من میشورم با پودر ماشین لباسشویی،بعدش دتول میزنم واسه ضدعفونی شدنش،۵تا قرص نفتالین انداختم تو روشویی،یه بوگیر هم گذاشتم جلو آینه دستشویی،یه دستگاه اسپری هم نصب کردم رو دیوار😊،توالتم بوی گل میده

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊
من با مایع خوشبو میشورم تا چن روز بوی خوب میده میتونی تو یه ظرف صابون رنده کنی بزاری یه گوشه اونم خ ...

من صابون رنده شده رو گذاشتم جواب نداد 😭

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چشم من ترسیده خواهر 😲😂😂 فک کن انفجار بشه  بعد کل خونه رو گ..ه میگیره 😲😲😓😂😂😂😂

والا ما اهواز برق نداشتیم همیشه شمع روشن بود 

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
 والا ما اهواز برق نداشتیم همیشه شمع روشن بود

من این فوبیا رو دارم نمیتونم اصلا 😓😂😂

چشم من ترسیده خواهر 😲😂😂 فک کن انفجار بشه  بعد کل خونه رو گ..ه میگیره 😲😲😓😂😂😂😂

ووووییی همسایه طبقه بالا ما راه فاضلابش گرفته بود اسید ریخته بود یهویی دیدم صدای ریزش چیزی اومد شرمنده سقف دستشویی ما بکل ریزش کرده بود همسرم همینجور با شلوارک و آستین حلقه ای تنش پرید طبقه بالا که خونه خرابم کردی همسایه😐😐

#در_خانه_بمانیم
ووووییی همسایه طبقه بالا ما راه فاضلابش گرفته بود اسید ریخته بود یهویی دیدم صدای ریزش چیزی اومد شرمن ...

واااای   

بو از چاه می یاد یعنی وقتی هم میشوری بو می یاد یا وقتی میشوری بو می ره؟

بو از چاه باشه و خونه قدیمی هر کاری کنی فایده نداره😢😢 منم این مشکل رو داشتم 

خدا بزرگتر است