2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک های ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 31 پست
منی که باردار نیستم  با بالارفتن آدرنالینم حس میکنم کودک درونم خودجوش سقط میشه 😂😂😂😂😂

عزیزم😂

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌
نخون من اگه بخونم دیگه شوهرم بدبخت میشه هر جا من برم دنبالم بیاد پشت در دسشوییم کیشیک بده تا جن نیاد ...

وای عاشقتم 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عاشقتم 😂😂😂

واله به خدا.😁

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بیخود کردن سایت مال بارداراست 😡

فقط موندم تو توجیه کردن استارتر که میاد تاپیک میزنه بچه فلان اتفاق ها براش افتاد کلی هم تخیلات قاطیش میکنه بعد میگه خواستم بقیه اگاه بشن عبرت بگیرن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فقط موندم تو توجیه کردن استارتر که میاد تاپیک میزنه بچه فلان اتفاق ها براش افتاد بعد میگه خواستم بقی ...

همونو بگو😒

😡😡😡بگو که نمیزنی زود باش😂

قلقلکم ندی دستم رو دکمه ثبت تاپیک نمیره😂 ولی الان شدیدا تشویق شدم داستان اون شبی که ساعت 4 صب رفتم حموم عمومی بنویسم😈  

عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍
نترس عزیزم😂😂 من تا حالا هیییچییی ندیدم تو فیلم چرا واقعی هیچی

اگه آپشن دیلیت ترس داشتم حتما فعال میکردم 😂دست خودم نیس وگرنه خودم که مرض ندارم خودمو ترس بدم😂

قلقلکم ندی دستم رو دکمه ثبت تاپیک نمیره😂 ولی الان شدیدا تشویق شدم داستان اون شبی که ساعت 4 صب رفتم ...

واییی😰😦😱

فک  کن شوهر من آخرشب میاد ومن تنهای تنها حتی باردار نیستم خودمم کرم دارم وقوه تخیلم هم بالاست چه حالی میشم 

اتفاقهایی هست که حسرتش تاابدرودل آدم می مونه مثل حسرت دوباره بوسیدن دستهای مادر
فک  کن شوهر من آخرشب میاد ومن تنهای تنها حتی باردار نیستم خودمم کرم دارم وقوه تخیلم هم بالاست چ ...

وای مال منم آخر شب میاد شوهرم از صب تا شب باید بترسم وقتیم میخوام بخوابم باید بترسم تا خوابم ببره😂