2777
2789
عنوان

سیسمونی نوزاد😍

12433 بازدید | 28 پست

با سلام خدمت دوستان عزیز

ازتون راهنمایی میخواستم

میخوام واسه نی نیم سیسمونی بگیرم نمیدونم چه چیزهایی باید بگیرم سونو آنومالی گفتش دختر هستش هر چند این زن قدیمی ها همه میگفتن پسره ولی دیگه نمیخوام بهش فکر کنم دارم به دخترم عادت میکنم و باهاش انس میگیرم

نی نیم دی ماهی هستش

چه وسایلی؟

چه لباس هایی؟چه سایزی؟چند تا؟

تا چند ماهگیش باید بگیرم داشته باشه تو سیسمونیش؟

بچه اولمه هیچی نمیدونم لطفا راهنماییم کنین

پیشاپیش از همتون ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸هفته کامل نبود ولی دکتر واسه دو هفته دیگه دوباره سونو نوشته گفت سونو کنترله دیگه نمیدونم

ممنونم عزیزم به سلامتی⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

ببين نگاه كن مثلا بهار چند ماهشه اونطوري لباس بخر،من خودم صفر زياد نگرفتم،بچم آبان مياد،مثلا واسه تابستونش از اين سرهمي تابستونيا و بلوز و شورت گرفتم،زير پوش و شورت همه سايز گرفتم تا يك سال،سرهمي پادار ٢ تا گرفتم نوزادي اگر پا داشته باشه زود كوچيك ميشه،،واسه عيدش يه دست لباس بگير،من خودم ١٠ تيكه يه سري گرفتم ولي تا ٣ ماه اندازه اش ميشه،چون صفر بگيري كم استفاده ميشه،از اين تيكه ايها زياد نگير،من خودم لباساشو ترك گرفتم جنسش خوبه ،بايد لباساشو زياد بشوري زود خراب نشه رنگش بره

به سلامتی آن شاا... خوش قدم وپر برکت باشه دختر خیلی خوبه، اگر تجربه اولت هست اینو فقط میگم الکی خرید نکن دورت رو شلوغ نکن اسباب بازی نخر بزار تو سن خود بچه اسباب بازی انتخاب کن براش خیلی کم ببین چه لذتی ببره از همون ی دونه در حد یکی دوتا وسیله ی صدایی داشته باشه مثل جغجغه، لباس نوزادی بخر ترجیحا زیر دکمه دار، چهار سایز اول همین طور که میره بالا سایز تعدادش بیشتر باشه دو دست یک صفر ی دست چون نهایتا ده روز استفاده میشه دوسه بیشتر بخر، پوشک نخر فعلا به خاطر حساسیت، لباس بزرگ باشه بهتره تا فقط یک ماه بچه بپوشه، فکر این نباش بیان سیسمونی رو ببینن، کاربردی بخر کیفش به اینا تو فصلش با خود بچه بری بخری سخت نیست کریر سه چهار ماه کاربرد داره، کالسکه اگر اهل بیرون رفتنی، وگرنه صندلی ماشین، باورکن من این قدر لباس نو رو دستم موند از بچه اول، وسیله های اضافی و جاگیر، برای این یکی کلی محدودش کردم، هیچ چیز بدتر از ی کمد اسباب بازی نیست 

عزیزم من کانال سیسمونی دارم دوست داشتید بگید تا ادرس کانال بدم بهتون ، قیمت هام هم خیلی مناسب هست

شیک ترین و مناسب ترین سیسمونی برای ناز گل ها ی شما،باقیمت های باور نکردنی                         NiNiNaz139@
به سلامتی آن شاا... خوش قدم وپر برکت باشه دختر خیلی خوبه، اگر تجربه اولت هست اینو فقط میگم الکی خرید ...

مرسی واقعا ازت ممنونم

اینا خوبه بنظرت: 

دو دست صفر.دو دست یک. سه دست ۲.سه دست ۳.همه هم سرهمی زمستانه؟

حوله لباسی بخرم؟سایز چند؟

تخت.کمد.جغجغه نرم یکی.دو سه تا عروسک نرم کوچیک.نی نی لالای

یه تشت

ببين نگاه كن مثلا بهار چند ماهشه اونطوري لباس بخر،من خودم صفر زياد نگرفتم،بچم آبان مياد،مثلا واسه تا ...

بسلامتی ایشالا،بهار احتمالا ۳ماهشه بنظرت سرهمی بهاره بگیرم چندتا؟سایز چند؟بلوز و شلوار جدا هم بگیرم؟چندتا؟  ببین یه لیست میخوام که از تولدش تا مثلا ۶ماهگیش باشه چون با این هزینه ها نمیخوام فشار بیشتری به خانوادم بیارم ، تعداد لباس ها؟مدل لباس ها؟سایز لباس ها؟اوایل دی به دنیا میاد ایشالا،۳ماهش تو زمستونه سه ماه دومش بهاره تا ۶ماهش بشه ایشالا 

مرسی عزیزم

به سلامتی آن شاا... خوش قدم وپر برکت باشه دختر خیلی خوبه، اگر تجربه اولت هست اینو فقط میگم الکی خرید ...

مرسی فدات عزیزم

عزیزم من یه لیست میخوام لطفا راهنماییم کن

مثل این:

سیسمونی:

تخت نوزادی.تشک.پتو.بالش.روتشکی ضدآب

کمد

نی نی لای لای بجای کریر

یه تشت واسه حمومش مثلا بلد نیستما

یه جغجغه نرم

سه چهارتا عروسک کوچولو و نرم

شیشه شیر

پستونک

لیوان و ظرف غذاش و قاشقش

لباس اصلا نمیدونم از هر سایز دقیقا چندتا و چه شکلی بگیرم و برای هر فصل چندتا؟حوله چی؟حوله لباسی؟چه سایزی؟

اوایل دی به دنیا میاد سه ماه اولش زمستونه سه ماه دوم بهاره میخوام تا ۶ماهگیش بگیرم

سایز صفر چندتا؟سایز یک چندتا؟سایز دو چندتا؟سایزسه چندتا؟سایز بالاتر هم هست؟اصلا هر سایز برای چند روزش یا ماهش خوبه؟مدل لباسا چی باشه؟سرهمی؟بلوز آستین بلند و شلوار؟بلوز آستین کوتاه و شورت؟چیز دیگه؟

لباس گرم رو لباسی چی بگیرم؟

جوراب؟کفش؟کلاه؟چندتا؟زمستونه؟بهاره؟همینطور دستکش؟

اگه چیزایه دیگه ایی هم هست لطفا بهم بگین

خیلی خیلی ممنونم

میخوام از فردا شروع کنم به خریدن تا سنگین نشدم هرچند الان هم کمر درد دارم سردرد دارم و...