2777
2789
عنوان

مهاجرت به المان

296 بازدید | 7 پست

سلام خانم ها کیا خارج کشور زندگی میکنن؟

ایا راضی هستید ؟

ایا ارزش داره کار وزندگی مون رها کنیم بریم المان 

من همسرم میخواد ویزای کار برای المان بگیره میشه راهنماییم کنید خودم اصلا دوست ندارم برم

با این وضعیت اگه‌میتونی بری فقط برووووو😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

شغل همسرت چیه؟

مطمانی ویزا میدن؟ اونم آلمان که نطروی کار از بیرون دیگه نمیگیره. اعتقادشون اینه کار و کارمند و کارگر باید آلمانی باشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هر محصول اروپایب ببینی تو دستور العمل و توصیحاتش ب خط انگلیسی هست

اما آلمان ها فقط زبون خودشون. اینقدر وطن پرست هستن

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
ای تی  اتفاقا یکی از کشور ها که بهتر ویزا و سریع تر اماده میشه المان با وکیل داریم صحبت میکنیم

امیدوارم برای شما تجربه ی خوبی باشه. برای ما که نبود.

تو اروپا هلند بهترین کشور هست اونقدر احترام میذارن و ب تخصص و کار ادم تمایل نشون میدن.اما المان ...وای

اگه میتونی بدون فروش خونه تون اینجا سرمایه ی لازم برای رفتن رو داشته باشی اصلا نفروش حیفه

ادم نمیدونه اینده چی پیش میاد. بذار اگه ی وقت خواستید برگردید خونه تون باشه

ای تی  اتفاقا یکی از کشور ها که بهتر ویزا و سریع تر اماده میشه المان با وکیل داریم صحبت میکنیم

سلام دوست عزیز .منم شرایط شمارو دارم.همسرم تخصصش کامپیوتره  و تمایل زیادی به مهاجرت به المان داره! میخواستم ببینم شما چه تصمیمی گرفتین؟ وکیل معتبر میشناسین برای اینکار؟ همسرم با یه وکیل صحبت کرده بهش گفته که حداکثر ۱/۵ ساله وقت سفارت میگیره و ویشنهاد کار از المان!