2777
2789
همینه که ماهواره تبلیغ میکنه؟

اون ویزاکو

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا آلمان اینجا پر از مهاجر شده روز به روزم بیشتر میشن از من گفتن😶سوئیس خوبه  

شما سوییسی؟ میدونی شرایط مهاجرتش چطوره؟ تخصیلی یا کاری یا سرمایه گذاری هرچی

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
من آلمانم اینجا خوبه فقط مهاجر خیلی زیاده سوئیس از همه لحاظ خوبه تازه زبان اینجا رو یاد گرفتم وگرنه ...

درسته ک میگن سوییس خیلی سخته و تقریبا غیرممکنه مهاجرت بهش؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
رفتن به سوییس از ایران خیلی سخت شده. یعنی همه جا سخت شده. یکسری کشورا ديگه خیلی سخت تر.

سوییس الان چجور میشه رفت؟

من آلمانم اینجا خوبه فقط مهاجر خیلی زیاده سوئیس از همه لحاظ خوبه تازه زبان اینجا رو یاد گرفتم وگرنه ...

ماهم عمرمون رفت برای آلمانی. پذیرش تحصیلی اتریش دارم ولی با گرون شدن یورو شرایط تمکن مالی و ساپورترم به هم ریخت. همه چیز نقش برآب شد.