2777
2789
عنوان

علت بهم خوردن ساعت خوابتون چیه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 39 پست

من دارم وزن کم میکنم با اینجوری خوابیدن 😂😂

ولی نه دور از شوخی خیلی ضرر داره ولی خانواده ما کلن اینجورین دیر میخوابن دیر پامیشن

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=67583141]صبح زودتر پاشو چند روز و نخواب درست میشه خوابت[/صبح زود بیدار شم خواب ظهرمو حتما دارم چون سردرد میگیرم اگر نخوابم....خدایا چ کنم خب...کاش منم مثل این مامانا از دست بچه دو ماهم خوابم نمیبرد....

دخترم شب و روز رو قاطي كرده از وقتي دنيا اومده تا الان كه دو ماه و نيمشه شبا بيداريم تا خود صبح، دور ...

پسر،منم تا سه ماهگی همبن بود

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
خدا كنه دختر منم تا سه ماهگي خوب شه😭

ایشالا میشه خیلی سخته ماهم تا ۷بیدار بودیم شوهرم هفت میرفت سرکار تازه ما میخابیدیم اما باز ساعت ۱۰‌صبح بیدار میشد یه وضعیه مادرشدن سختتتتت و شیرین 

ایشالا میشه خیلی سخته ماهم تا ۷بیدار بودیم شوهرم هفت میرفت سرکار تازه ما میخابیدیم اما باز ساعت ۱۰‌ص ...

واااي آره دقيقا منم  ٧ ميخوابم با دخترم، بعد ساعت ١٠ يا ١١ بايد بيدار بشم واسه صبحانه و ناهار پسرم😫

واااي آره دقيقا منم  ٧ ميخوابم با دخترم، بعد ساعت ١٠ يا ١١ بايد بيدار بشم واسه صبحانه و ناهار پ ...

اره ایشالا زودی درست بشع خابش که خیلی سخته