2777
2789
عنوان

حس تنفر و حیا از معاینه

1079 بازدید | 50 پست

سلام خانوم گلا

امروز معاینه لگن شدم توی هفته ۳۹. واااقعا برام حس بدی داشت... من از اول بارداری نگران همین بودم  اصلا با دردش مشکلی نداشتم ولی خیییلی حیا معذبم کرد حس میکنم دوراز جون به حریمم تجاوز شده اصلا حس باز کردن پاهام جلوی یه غریبه وحشتناک بود برام...

از وقتی برگشتم با همسرم که قهرم! افسردگیم هم بیشتر شده که حالا زایمانو چیکار کنم. چون سزارین نمیخوام بشم.

همش گریه میکنم تا الانم خوابم نبرده...افسردگی پیش از زایمان ندیده بودم که دیدم!!! 

کسی هست بهم دلداری بده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم كاش از اول بارداريت ماماي همراه انتخاب ميكردي كه باهاش دوست بشي و كم كم بتوني باهاش صميمي بشي و موقع زايمان هم فقط اون ميمومد پيشت و كمكت ميكرد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

عزیزم حق داری 

ولی به این فکر کن که همه باید این روال رو طی کنن و خودت رو اروم کن

برای اون ها هم عادی هست چون روزانه کلی خانم رو معاینه میکنن و شما رو یادشون هم نمیمونه پس خودت رو اذیت نکن

مگه تا حالا اپیلاسیون نکرده بودی؟ چون واسه من عادی شده فقط روز اول خجالت کشیدم سر لیزرم..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
چجوريه؟

از من توضیح نخواه چون جوری وخیم تعریف میکنم که بترسی!!!

ولی اگه اهل حیای زیاد از حد نباشی خیلی ساده و درحد بیست سی ثانیه ست. با دست(بیشتر از دوانگشت!) 

درد زیادی هم نداره. مثل یه رابطه کوتاه.