2777
2789
عنوان

یخچال

225 بازدید | 9 پست

خانم ها میخوام جهیزیه بگیرم یخچال الکتروجنرال دوقلو ۴۰ فوت مونتاژ ایران موتورآلمان بگیرم کسی داشته بگه راضیه یانه؟؟؟

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

آخه من مهمون ازراه دورزیادمیادخونمون احتمالا مادرشوهرم و.....نمیدونم به نظرتون بزرگه 

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من مهمون ازراه دورزیادمیادخونمون احتمالا مادرشوهرم و.....نمیدونم به نظرتون بزرگه 

منم بخاطر جاداربودن ساید نمیخرم دوقلو برمیدارم ۲۰فوت دیدم خیلی بزرگ بود ان شاء الله چندروز دیگه میرسه دستم عکسشو میزارم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
منم بخاطر جاداربودن ساید نمیخرم دوقلو برمیدارم ۲۰فوت دیدم خیلی بزرگ بود ان شاء الله چندروز دیگه میرس ...

انشالله عزیزم به خوشی خوب اینم دوتا۲۰ فوت استش دیگه روهم دیگه ۴۰ میشه شماچندخریدی؟؟

انشالله عزیزم به خوشی خوب اینم دوتا۲۰ فوت استش دیگه روهم دیگه ۴۰ میشه شماچندخریدی؟؟

مرسی عزیزم همچنین شما این جزء وسایلی که همسرم باید بخره محل کارشون فروشگاه دارن واسه کارمنداشون اونجا 

گفتن ۸تومن الکترواستیل سایدش بود ۴تومن البته بیرون قیمتا فکرکنم بیشتر باشه اینا خرید قدیمشون بوده

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛