2777
2789
عنوان

6 اصل آرامش در خانواده همسر

250 بازدید | 7 پست

1. به کسی که به تو اهمیت نمیده ، اهمیت نده .

2. به اصل خلایق ، هر چه لایق باور داشته باش.

3.توقعت رو از دیگران به صفر برسان ! صفر مطلق .

4. هرکسی رو نتونستی با سکوت ادبش کنی ، بشین و صبر کن تا روزگار ادبش کنه .

5. هر انسانی به اندازه شخصیت و شعورش میتونه ارزش تو رو تشخیص بده.

6. هرکسی که ارزش تو رو ندونست راهتو ازش جدا کن .و اگر امکانش نبود، در ذهنت کمرنگش کن....

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
عالیه 

واقعا اگر بهش عمل کنیم مشکلاتمون به صفر میرسه . مخصوصا برای خودم که تمام دغدغه و فکرم همین مسائلِ

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اگر بهش عمل کنیم مشکلاتمون به صفر میرسه . مخصوصا برای خودم که تمام دغدغه و فکرم همین مسائلِ

کاااااااش اینارو یکی چند ماه پیش بهم میگفت 😔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
کاااااااش اینارو یکی چند ماه پیش بهم میگفت 😔

الانم دیر نشده من چهارسال با خانواده همسرم سر همین مسائل مشکل دارم اما این متن انگار ابی بود روی اتیش . میخوام بهش عمل کنم .

الانم دیر نشده من چهارسال با خانواده همسرم سر همین مسائل مشکل دارم اما این متن انگار ابی بود روی اتی ...

واسه من دیره 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...