2777
2789
عنوان

اینترنت مزخرف مخابرات

423 بازدید | 7 پست

خانوما کسی سر در میاره ؟ من از 17 ام مرداد نت گرفتم ولی از اول شهریور هر چی میرم موجودی میگیرم 0 هست ولی من هنوزم ازش استفاد میکنم ،  ترافیکم ندارم ، چرا اینجوریه ؟ حالا میزنه تاریخ ثبت 6 آبان 93 ، اصن ینی چی ؟ دیوونه شدم والا ، سرعتشم که صفره   

همه چی درست میشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجمت تموم شده... اینترنت مثل قبل قط نمیشه فقط سرعتش رو کم‌میکنن تا حجم بخری

تا کی به این وضعه ؟ من 100 گیگ  17 ام گرقتم این ماه 1 ام تموم شد ؟   

همه چی درست میشه   
تا کی به این وضعه ؟ من 100 گیگ  17 ام گرقتم این ماه 1 ام تموم شد ؟    

انقد دزدی میکنن ازش که معلوم نمیشه چی میشه... من ۶۰ گیگم یکی دوهفته ای تموم شد یه بار...

شاید کسه دیگهدای وصل میشه به وای فایت! چک کردی؟ سکیوریتی ایناشو؟

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
انقد دزدی میکنن ازش که معلوم نمیشه چی میشه... من ۶۰ گیگم یکی دوهفته ای تموم شد یه بار... شاید کسه د ...

میرم سر میزنم ولی چه شرکت اینترنتی هایی پیشنهاد میکنین که دزد نباشن ؟

همه چی درست میشه   
میرم سر میزنم ولی چه شرکت اینترنتی هایی پیشنهاد میکنین که دزد نباشن ؟

والا من خودمم مخابرات دارم... قبلنم مبین نت داشتم واسه سپاهه اون ازین مخابرات دزدتر... ولی دوستم یه چیزی داشت صبا نت بود فک کنم راضی بود اون... دیگه نمیدونم چطوره دقیق

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1