2777
2789

معاینه پزشکی شروع شده رفتن اما مصاحبه نه هنوز

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز مصاحبه اش بود فکر کنم. دختر عمم مصاحبه داشت امروز 😄💜

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

عزیزم من فردا هستم فک کنم قبلا باید پرونده تشکیل بدم یانه میشه کمکم کنی لطفا 

واقیتش نمیدونم گلم اما از دوستم میپرسم جواب داد میام اینجا میگم بهت فقط میدونم که رفت اموزش پرورش یع تاییدیه گرف بعدشم درمانگاه و معاینه در همین حد میدونم  

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
سلام ببخشید استارتر دوستان لینک تایپیکمو از کجا پیدا کنم؟

سلام مثل سایتای دیگ اون بالا htt://www...داره اونجارو کپی کنی از همون صفحه ی تاپیکت لینکته

حتما بهم خبر بده گلی ممنونت میشم 

عزیزم اره باید پرونده تشکیل بدی بعد معاینه از دوروز پیش مصاحبم شروع شده