2777
2789
عنوان

ضربه خورده شکمم

277 بازدید | 14 پست

من الان هفته ۲۲ امم عصری یه پسره که توپش میومد سمتم با لگد محکم زد به شکمم. خیلی میترسم. بچه تکون میخوره خفیف اما نه مثل قبل. چیکار کنم الان دکترم چهارشنبه میاد مطبش. لکه بینی ندارم هنوز خداروشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کاش یکی بود اون بچه رو می زد 😡

ان شاالله که چیزی نشده. اگر آبریزش یا درد داشتی همین نصف شب هم برو بیمارستان سونوی اورژانسی بده

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

منم دیشب پسرخواهرشوهرم با دو دستش فشار داد شکممو...استرس گرفتم اما خداروشکر ک چیزی نشده خودمو با یاد خدا دلدادری دادم

و تازه سه هفته پیش درازکشیده بودم پسرجاریم خودشو انداخت رو شکمم.اونجا یکم دلدرد پری گرفتم اما الحمدلله چیزی نشد...توکل ب الله

اون بخدا جنین نگهداره میداره اگرم نخواد ب راحتی بدون ضربه و هرچیزی میگیره...بازم خودت بیشتر مواظبت کن اما بسپار ب خدا

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️

نگران نباش. اگر میتونی برو بیمارستان یه نوار قلب جنین و سونو بگیرن خیالت راحت بشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
وای کاش یکی بود اون بچه رو می زد 😡 ان شاالله که چیزی نشده. اگر آبریزش یا درد داشتی همین نصف شب هم ...

خدا رو شکر تا الان که ۶ ساعت میگذره خونریزی و آبریزش ندارم. خیلی دلم میخواست لهش کنم همونجا پسره رو. رفتم قلبشو چک کردم میزد قلبش ولی سونو موند واسه فردا.

ممنون رفتم دکتر قلبش میزد خداروشکر 

خدا رو شکر  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

تو بیمارستان فک کردن همسرم زده منو کم مونده بود دعواش کنن😁

میدونین آخه من خیلی ناشکری کردم که چرا بچه دختر نشده. خیلی ترسیدم گفتم نکنه خدا ازم بگیره اینو. ناخواسته بود ولی قدمش خیلی خیر بوده برام تا حالا. 

اولین بار بود حس مادرانه پیدا کردم بهش. نگرانش شدم.

تو این مدت هیچ وقت همچین حسی بهش نداشتم. دکتر گفت برو سونو که اگه خدای نکرده جفتت اومده باشه پایین باید استراحت مطلق بکنی. گفتش معمولا اگه ضربه منجر به قطع جفت بشه تو همون ۶ ساعت اول آزاد میشه و خونریزی و آبریزش میگیری. ولی خب جنین قلبش میزد. فقط نگران جفتشم.

من چون سبکم و خیلی لاغرم هیچ وقت مراعات بارداریمو نکردم.

خدا رو شکر تا الان که ۶ ساعت میگذره خونریزی و آبریزش ندارم. خیلی دلم میخواست لهش کنم همونجا پسره رو. ...

خداروشکر هزار مرتبه شکر. 😍

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂