2777
2789
عنوان

يه سوال برام پيش اومده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست
نه عزيزم اگه ادم خودش مشكل داشته باشه تو زندگيش با ديدن بعضي چيزا واقعا اذيت ميشي 

اگه با دیدن خوشبتی کسی ناراحت میشین خب نبینین پیجشونو

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بزار برات یه چیزی تعریف کنم

چن وقت پیش یه عکسی دیدم ک ی زن و شوهر جوون با دوتا بچه کوچیکشون ک همشون خیلیم خوشکل بودن و بهترین لباس و بهترین خونه رو گزاشته بودن تو اینستا

بعد زیرش نوشته بود این زن و شوهر چن سال بعد بخاطر مشکلات شدید دعواشون میشه و مرده زنشو با دوتا بچشو میکشه و خودشم خودکشی میکنه

میخاس بگه زتدکی هیشکی گل و بلبل نیس همش

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار برات یه چیزی تعریف کنم چن وقت پیش یه عکسی دیدم ک ی زن و شوهر جوون با دوتا بچه کوچیکشون ک همشون ...

منم اينو ديدم ميگن همه عكساي فيسبوكشون شاد و خوشحال بوده

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
در مورد چيه؟!

درمورده همین اچشاخای اینستاگرام

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

نه بابا همششششش ظاهره قضیست

یه دوست دارم شوهرش معتاده ولی چون پولداره همش عکس با ماشین مدل بالاشون میذاره اینستا.توی هرعکس یه لباس تنشه من با خودم میگفتم خوشبحالش تا اینکه یکی از دوستای صمیمیش گفت چقدر زجر میکشه فهمیدم فقط داشته پز میداده

یه خاله هم دارم 25 ساله عروسی کرده بدون اغراق میلیاردرن بهترین خونه و ماشین و لباسارو دارن چند وقت پیش گفته میخوام طلاق بگیرم

دخترخالم زنگ زد بهم گریه میکرد میگفت از بچگی یادشه پدر مادرش طلاق عاطفی گرفتن کنار هم نمیخوابن فقط در نظر مردم خوشبخت بودن

خوشبختی به دل ادمه ممکنه یکی ظاهر زندگیش بد باشه ولی ارامش داشته باشه