2777
2789
عنوان

غذای جدید در منوی غذاهای هفتگی

165 بازدید | 12 پست

بچههه هاااا

خسته شدیم از غذاهای تکراری خانوم خونه نیستما ولی شبا همیشه اشپزی میکنم کلا دوس دارم اشپزی رو

خسته شدم از غذاهای تکراری 

بچه هاااااااا شما جز این غذاها غذای جدیدی تو منوتون هست که همیشه درست کنید خوشمزه باشه؟؟؟

برنج مرغ 

قورمه سبزی

قیمه

خورشت بادمجون

کشک بادمجون

انواع دمپخت ها

شامی

کباب

کوفته

ماهی

سبزیپلو ماهی

آبگوشت

خداااایی خسته شدیم غذای خوب معرفی کنید 🙏

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

میرزا قاسمی 

پیتزا 

ساندویچ مرغ 

خورشت لوبیا 

پیچاق قیمه اردبیل 

قیصی پلو اردبیل

سوتو  پلو  با کشمش(برنج و با شیر کته میذاری تو کره یا روغن کشمش پلویی تفت میدیدی میذاری رو پلو )

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ سوخاری سمبوسه لازانیا میرزاقاسمی گراتن بادمجان  بورک

وااای لازانیا گراتن بادمجان و گوشت و قارچ خیلی خوشمزه است 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
واقعاا؟حتما امتحانش میکنم

خمیر یوفکا میگیری توشو با گوشت چرخ کرده یا اسفناج پر میکنی رول میکنی میذاری فر 

واقعاا؟حتما امتحانش میکنم

اره خیلی خوش مزه اس بالایی ام دستور یوفکا بود 

به همین سادگی به همین خوشمزگی

معذرت میخام بورک من یکی پختم ولی خمیرشو  خودم درستیدم