2777
2789

موثر هست دوستان؟ چه قرضی مصرف کردین؟ مرسی

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

ممنونم یه توضیحی میدین؟ من چند روز آینده عادت ماهانم شروع میشه. از الان قرص بخورم تاثیر داره؟ دیان مثلا؟

من یه دوره ال دی خوردم

ممنونم یه توضیحی میدین؟ من چند روز آینده عادت ماهانم شروع میشه. از الان قرص بخورم تاثیر داره؟ شما چند تا قرص مصرف کردین؟ 

من میخواستم برم سفر نمیخواستم پریود شم ..یه هفته قبل پریودی قرص ال دی خوردم! رسیدم خونه قطش کردم چند روز بعد پریود شدم

ولی بعد از اینکه قرص رو قط کردم از ماههای بعد همش قبل پریودی چند روز لکه بینی داشتم !! خیلی اذیتم کرد

اصلا خوب نیست ....😔

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
ممنونم یه توضیحی میدین؟ من چند روز آینده عادت ماهانم شروع میشه. از الان قرص بخورم تاثیر داره؟ دیان م ...

من ال دی میخوردم پری رو عقب مینداخت  مثلا از امشب مصرف کنی تا پنج روز بعد اینکه بسته ات تموم شد پری نمیشی وقتی هم که بشی نسبت به قبل کمتر میشه البته مال من اینجوری بود

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
من ال دی میخوردم پری رو عقب مینداخت  مثلا از امشب مصرف کنی تا پنج روز بعد اینکه بسته ات تموم شد ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی

من میخواستم برم سفر نمیخواستم پریود شم ..یه هفته قبل پریودی قرص ال دی خوردم! رسیدم خونه قطش کردم چند ...

خیلی ممنونم عزیزم. منم میخوام برم سفر برای چند روز. مرسی از توضیحت