2777
2789

دخترم 2ماهشه پشت گردنش یه حالت گوشت مانند درآورده اول فکرمیکردم چون تپله اینجوریه بردمش دکترکودکان گفت ببرش غدد  توگوگل چیزای خوبی راجبش نخوندم بهم گفت ببرش پیش علایی

اوناغددلنفاوبه ک معم نیس توبچه هابخاطرسرماخوددگی عفونتلی ویروسی الرژی وواکسن ورم میکنه 

اصلادست نزن تحریک میشه 

براپسزمن دوسه تادراومدروگردنش بانداره ۹میل ۱۰میل دکارش اهمیت نداداصااگفت سالهاممکنه طول بکشه تابره 

بعدمن خیالم جمع نشدبردمش فوق تخصص خون پیش دکترشجاعی توستادخان 

خیلی خوبه 

اونم گفت هیجی نیس ولی بخاطردلت ازمینویسم خلاصه کلی ازمایش خون ومدفوع وسونوعکس نوشت همروانجتم دادم سالم سالم بوتوسوتوهم زده بودتورم لنف نودغیرواکنشی یعنی مهم نیس هنوزم ک ۶سالشه هست ولی دیگ اهمیت نمیدم 

من ۴سالگی دیده بودم 

وخدایی که بشدت کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت مانند بود برای پسرتون؟ این شبیه چربیه

نه گوشت نیس بیین شبیه دونه لوبیاس دقیقایکم نرمه ممکنه سفتم بشه

بعضی بچه هام  لیپوم دارن کیست چربی 

یدکترببرنشون بده بدونی کدومه 

وخدایی که بشدت کافیست

الهی قربون پشت گردنش چه تپله😘😘😘😘😘😘ببین اونجاغددلنفاوی نیس احتمال زیادکیست چربیه ک مهم نیس خودتون یاشوهرتون ندارین؟؟توعکس واضح نیس نتونستم ببینم 

وخدایی که بشدت کافیست
الهی قربون پشت گردنش چه تپله😘😘😘😘😘😘ببین اونجاغددلنفاوی نیس احتمال زیادکیست چربیه ک مهم نیس خودت ...

نه نداریم .ازاین هورمون های رشدخیلی میترسم اینایی که بزرگترمیشن قیافه های عجیب دارن😢 

نه نداریم .ازاین هورمون های رشدخیلی میترسم اینایی که بزرگترمیشن قیافه های عجیب دارن😢 

نه باباخدانکنه ولی مطمءن بلش هیچب نیس زودترببرخیال خودت راحت بشه 

وخدایی که بشدت کافیست

احتمالا غده چربی..تو گردنش نیست زیر پوستش..

عسل طبیعی رو با آرد گندم مخلوط کن به صورت مساوی یه ذره  عسل بیشتر خمیر که شد اندازه همون غده یا یه ذره بیشتر بزار روش وبا چسبی چیزی ببندکه همه جاش نوچ نشه بقیه خمیر رو بزار یخچال تو مشمبا خشک نشه..  ۵ روز هی عوض کن خمیر رو‌... آب میشه میره

منم روی مچ دستم یه دفعه دراومد زیر النگو بود زیاد متوجه نشده بودم تو نت خوندم اینو و انجام دادم فقط ۱ روز حوصله ام نیومد تا ۵روز.. باز کردم بعد یه ماه که خواستم برم دکتر نگاه کردم دیدم نیست