2777
2789
عنوان

مامان های باردار یه لحظه بیاید

129 بازدید | 17 پست

مامانا من تو هفته نوزدهم هستم تازه یه هفته اس که تکون های نینیمومو میفهمم ولی امروز از صبح اصلا تکون نخورده خیلی نگرانم طبیعیه به نظرتون؟ ؟؟؟

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره  گاهی وقتا دو سه روزم ممکنه متوجه نشی از هفته ۲۸ بلید تو یه ساعت چهارتا تکون بخوره

واقعا

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
آره  گاهی وقتا دو سه روزم ممکنه متوجه نشی از هفته ۲۸ بلید تو یه ساعت چهارتا تکون بخوره

عزیزای دلم تکونهای نی نی از زمانی که مادر احساس می‌کنه خیلی مهمه. من کلاس بارداری میرم. ماما اونجا بهمون میگه باید حواستون به بچه باشه. نه که از صبح تا شب تکون نخوره و شما عین خیالتون نباشه.هر روز باید احساس کنید تکونهاشو

اولین تکونو چطوری حس کردی چطور بود

اولش تکوناش شبیه نفخ شکم بود خخخ همش میگفتم انگار تو شکمم یه چیزی مثل باد اینور اونور میشه بعد که دیدم هروز همینطوری میشم فهمیدم نی نی 

عزیزای دلم تکونهای نی نی از زمانی که مادر احساس می‌کنه خیلی مهمه. من کلاس بارداری میرم. ماما اونجا ب ...

وای من امروز شاید اصلا یه بارم تکون هاشو حس نکردم

یه آب میوه شیرین بخور به سمت چپ بخواب. یکم بمون ایشالا تکون میخوره. حسن رو درک میکنم برای منم خیلی پ ...

هزار بار چیز شیرین خوردم و به چپ خوابیدم ولی انگار نه انگار مامانم میگه خوابه 😕😕

ای بابا. اگه خیلی نگرانی برو بیمارستان اونا بهت رسیدگی میکنن. ناراحت نباش ایشالا چیزی نیست

من الان یه دو هفته اس که اومدم روستا کنار مادربزرگمینا 

اینجا ام فقط صبح ها دکتر هست باید فردا صبح بزن اینجا بهداشت