2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوس دارم مهون بیاد خونمون حوصله ی خونه کسی رفتن ندارم.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

من نصف روز باشه و با برنامه ریزی خودم باشه خیلیم دوست دارم قدمشون رو چشمام ولی بیشتر از این نه کشش روحی دارم نه وقت خودمم هرگز بدون دعوت هیچ کجا نمیرم تازه نصف دعوت هارو هم تشکر میکنم و رد میکنم زیاد معاشرتی نیستم 

حال متکلم از کلامش پیداست

ما درخت میوه خیلی تو حیاط داریم مهمون میاد داعم دور میوه ها میگردن تازه توقع دارن یه کیسه پر میوه بزاریم کنار ببرن خونه الان حیاطمون هلو و شلیل وسیب و انار ولیمو داره اینقدر چیدن تموم شده

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

آخرهفته قراره ۱۵ نفرمهمون ازراه دوربرام بیادبچه کوچیک هم دارم قبلا رفتم خونه شون پشت سرم خیلی حرف زدن شمابودیدچیکارمیکردید

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
چون وسواسیم اگه مهمونا بچه داشته باشن و بچه فضول همش باید نگران دکوری و وسیله هام باشم حرص میخورم وا ...

منم بچه خودمم اذیت میکنه جایی بره 

واسه همین ب جز خونه بابام جایی نمیرم ک کسی اذیت نشه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

من

آخه مهمون فقط خونواده شوهرم میان کمتر از دوهفته هم نمیمونن

فقطم میان تعطیلاتمونو خراب کنن هوار میشن سرمون همشم دعوا میکنن با همدیگه

یکی دوشبه بیان خوبه ولی وقتی میان خیال پاشدن و رفتن ندارن دیگه

آخرهفته قراره ۱۵ نفرمهمون ازراه دوربرام بیادبچه کوچیک هم دارم قبلا رفتم خونه شون پشت سرم خیلی حرف زد ...

مجبوری میزبانی کنی چون رفتی

ولی بعد رفتنشون به گوششون برسون که میدونی حرف زدن 

آخرهفته قراره ۱۵ نفرمهمون ازراه دوربرام بیادبچه کوچیک هم دارم قبلا رفتم خونه شون پشت سرم خیلی حرف زد ...

خدا صبرت بده با این تعداد و اخلاقشون 

میخوای چکار کنی؟ صبور باش و‌مهمان نواز و‌محترمانه برخورد کن .همین

خونواده شوهر منم اینجورین

پرروئن

ولشون کن

فکر کن در راه خدا راهشون دادی تو خونت

ولی زیاد خودتو صمیمی نکن باهاشون چون مطمئنا خانواده شوهرتن و بخوای بدقلقی کنی شوهرت خودشو میندازه وسط