2777
2789
عنوان

بچه باید تا چند ماهگی راه بره؟

3918 بازدید | 19 پست

سلام خانم ها... بچه ی من پانزده ماهشه. از هشت نه ماهگی سینه خیز می فت. طول کشید تا چهاردست و پا بره.  بلد بود ولی تا همین یک ماه پیش بیشتر سینه خیز میرفت و خیلی محدود چهاردست وپا‌ . 

الانم دست میگیره به دیوار و مبل و بلند میشه و با کمک اونا راه میره، حتی تا سی ثانیه هم روی پاش می ایسته ولی بدون کمک نمی تونه بلند بشه یا راه بره‌ . به نظرتون کار خاصی میتونم انجام بدم که زودتر راه بیفته؟ تا چند ماهگی اگه راه نرفت نگران‌کننده ست؟ به نظرتون الان که چهاردست وپا میره ممکنه تا مهرماه راه بیفته؟ خیلی نگرانشم

ممنون میشم تجربه هاتون رو در اختیارم بذارین. 

کم مونده راه بره نگران نباش تا ۱۸ ماهگی وقت داره یواش یواش دستشو بگیر راش ببر

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب بچه داره بعضیا یکم دیر تر راه میرن

من وقتی ۷ماهم بود خیلی راحت راه میرفتم بدون کمک

بچه خواهرسوهرم ۱سالو خرده ای بود ک راه رفت

بچه جاریم ۱۰-۱۱ماهش ک بود راه رفت 

خواهرزاده دوستم دیگ داشت ۲سالش میشد ک راه رفت😂خیلی کپلو تنبل بود

اکثر پسر بچه هایی ک تپلن یکم سخته راه رفتن 

ولی اونایی ک وزنشون زیاد نیس مخصوصا دخترا زود راه میوفتن 

بچتو باخودش مقایسه کن ن با دیگرون

دیگه نزدیکای راه رفتنه ...فقط اسباب بازی مورد علاقه شو با فاصله ازش بگیرین و تشویقش کنین بیاد..دیروز یه کلیپ دیدم ک میگفت میشه یه حوله یا ملحفه رو لوله کرد و از زیر بغلاش رد کرد بعد از پشت بگیرینش تا خودش راه بره

فک نکنم الان دیر باشه خودش راه میفته پسر من  6 ماهه بود سینه خیز میرفت الان 11 ماه ست 1 هفت ست تقریبا راه افتاده

پسر من از شش ماهگی سینه خیز رفت و از هفت ماهگی چهردست و پا الان نه ماهشه از همه چی خودش دست میگیره بلند میشه و راه  میره 

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
بستگی ب بچه داره بعضیا یکم دیر تر راه میرن من وقتی ۷ماهم بود خیلی راحت راه میرفتم بدون کمک بچه خوا ...

اوایل تپل بود می گفتم و زنش زیاده برا همینه... اما الان خوبه وزنش و متعادله. تا ماه قبل هم خیلی نگران نبودم ولی واقعا کم کم دارم نگران میشم. هرچند میدونم مشکلی توی بدنش و استخوان و ... نداره ولی دلم میخواد زودتر پاشه راه بره

پسر من از شش ماهگی سینه خیز رفت و از هفت ماهگی چهردست و پا الان نه ماهشه از همه چی خودش دست میگیره ب ...

خواهر زاده ها و برادر زاده ها منم همه زیر یک سال راه رفتن. 

دیگه نزدیکای راه رفتنه ...فقط اسباب بازی مورد علاقه شو با فاصله ازش بگیرین و تشویقش کنین بیاد..دیروز ...

ممنون از راهنمایی ت...  خداروشکر. ماشالا به کوچولوها...