2777
2789
عنوان

باردارا میشاه بیایید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار ب پشت خابیدم بچه حرکت نمیکرددکترگف اکسیژن نرسیده بهش هیچوقت ب پشت نخاب چون رگ اصلی توکمره الان پسرم شش سالشه

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
تو واژنم حس میکنم لگد میزنه شما هم اینجوری بودی؟

اره عزیزم مخصوصا وقتایی که زیاد میشستم احساس میکردم الانه که از واژنم بزنه بیرون الان دیگه رعایت میکنم هروقت میشینم خم نمیشم تکیه میدم به دیوار

مرررسی عزیزم یعنی نگران نباشم؟ تو واژنم قشنگ حس میکنم تکون میخوره

من هفته ۲۶ هستم ... دیشب یه بحثی داشتم با شوهرم..

حالا از دیشب انقدررر تکووون میخوره و لگدای محکم میزنه نگرانم ... ساعت ۴ شب راه افتادیم برین سونوگرافی هیچجا باز نبود .... الانم لگد میزنه شوهرم دستشو گذاشته رو دلم 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
من هفته ۲۶ هستم ... دیشب یه بحثی داشتم با شوهرم.. حالا از دیشب انقدررر تکووون میخوره و لگدای محکم م ...

نه نگران نباش هیچی نیس عزیزم استراحت کن بخواب خوب میشه

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
اره عزیزم مخصوصا وقتایی که زیاد میشستم احساس میکردم الانه که از واژنم بزنه بیرون الان دیگه رعایت میک ...

ممنووونم از جوااابت❤❤❤😘😘😘😍😍😍

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
من هفته ۲۶ هستم ... دیشب یه بحثی داشتم با شوهرم.. حالا از دیشب انقدررر تکووون میخوره و لگدای محکم م ...

خخخ ... نی نی م خواسته تو بحث شرکت کنه ... ولی کلا نباید عصبانی یا استرسی بشی حسها به جنین منتقل می شه. اما نگران نباش چیز خاصی نیست.

مدیر پیج 

نه تا هفته ۳۲ میزان مایع آمنیوتیک بالاست ممکنه بعضی لگداش کمتر حس کنی. یه شربت خنک بخور، یا موسیقی ب ...

ممنووونم ازت یه دنیااااااا 

الان داره مثل نبض میزنه ولی زیر دلم یهو اومد بالا دوباره رفت پایین

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼