elinazam مدیر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 عنوان باردارا میشاه بیایید😢 | مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 48 پست من هفته 26 بارداری ام از صب نی نیم فقط یکم تو واژنم حرکاتشو حس کردم تکون نمیخوره زیاد رو شکمم طبیعیه آیا؟ تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼 1397/06/04 | 17:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 من که زیاد اینجوری شدم تا حالا هیچی هم نبوده بعضی وقتا دوسه روز ضعیف میشد تو واژنم حس میکنم لگد میزنه شما هم اینجوری بودی؟ تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
tala1 عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 3705 خوردم خوابیدم زیاد نبود فقط تو واژنم حس میکنم رو شکمم زیاد حسش نمیکنم نگران نباش منم اینجوری شدم حتما جابه جا شده استرسم خیلی بده حرکاتو کم میکنه
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 طبیعیه بالا پایین می ره ... نی نی منم بعضی وقتا می زنه تو واژنم ضعف می کنم. مرسییی نگرانیم برطرف شد تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 نگران نباش منم اینجوری شدم حتما جابه جا شده استرسم خیلی بده حرکاتو کم میکنه ممنووونم مرسی عزیییزم😘😘😘😘😍😍😍😍 تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
setarehkhanoom عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5378 من یبار ب پشت خابیدم بچه حرکت نمیکرددکترگف اکسیژن نرسیده بهش هیچوقت ب پشت نخاب چون رگ اصلی توکمره الان پسرم شش سالشه ❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
snowwhite عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 257 نه تا هفته ۳۲ میزان مایع آمنیوتیک بالاست ممکنه بعضی لگداش کمتر حس کنی. یه شربت خنک بخور، یا موسیقی بلند بذار، یا یه تکه یخ بذار رو شکمت حتما تکون می خوره. مدیر پیج
tala1 عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 3705 تو واژنم حس میکنم لگد میزنه شما هم اینجوری بودی؟ اره عزیزم مخصوصا وقتایی که زیاد میشستم احساس میکردم الانه که از واژنم بزنه بیرون الان دیگه رعایت میکنم هروقت میشینم خم نمیشم تکیه میدم به دیوار
melika_71 عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4517 مرررسی عزیزم یعنی نگران نباشم؟ تو واژنم قشنگ حس میکنم تکون میخوره من هفته ۲۶ هستم ... دیشب یه بحثی داشتم با شوهرم..حالا از دیشب انقدررر تکووون میخوره و لگدای محکم میزنه نگرانم ... ساعت ۴ شب راه افتادیم برین سونوگرافی هیچجا باز نبود .... الانم لگد میزنه شوهرم دستشو گذاشته رو دلم زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 با دکترت تماس بگیر نبود یک سر برو بیمارستان اصلا هم استرس نگیر ولی عقب هم نندازی اصلا تکون میخوره ولی همش تو واژنمه تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 من هفته ۲۶ هستم ... دیشب یه بحثی داشتم با شوهرم.. حالا از دیشب انقدررر تکووون میخوره و لگدای محکم م ... نه نگران نباش هیچی نیس عزیزم استراحت کن بخواب خوب میشه تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 اره عزیزم مخصوصا وقتایی که زیاد میشستم احساس میکردم الانه که از واژنم بزنه بیرون الان دیگه رعایت میک ... ممنووونم از جوااابت❤❤❤😘😘😘😍😍😍 تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
احیاءقلبم عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 تکون میخوره ولی همش تو واژنمه نگران نباش ولی اگه امکانش هست با دکتر یا ماما صحبت کن خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
snowwhite عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 257 من هفته ۲۶ هستم ... دیشب یه بحثی داشتم با شوهرم.. حالا از دیشب انقدررر تکووون میخوره و لگدای محکم م ... خخخ ... نی نی م خواسته تو بحث شرکت کنه ... ولی کلا نباید عصبانی یا استرسی بشی حسها به جنین منتقل می شه. اما نگران نباش چیز خاصی نیست. مدیر پیج
elinazam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 نه تا هفته ۳۲ میزان مایع آمنیوتیک بالاست ممکنه بعضی لگداش کمتر حس کنی. یه شربت خنک بخور، یا موسیقی ب ... ممنووونم ازت یه دنیااااااا الان داره مثل نبض میزنه ولی زیر دلم یهو اومد بالا دوباره رفت پایین تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
snowwhite عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 257 اره عزیزم مخصوصا وقتایی که زیاد میشستم احساس میکردم الانه که از واژنم بزنه بیرون الان دیگه رعایت میک ... شما کدووم بیمارستان می خوای زایمان کنی؟ مدیر پیج