ما کلا دوتا جاری هستیم من شهر محل زندگیم دوره هر دوماه میرم خونه مادرشوهرم بعد این جاریم اصلا با من حرف نمیزنه مگر اینکه من شروع کننده باشم اون فقط جواب بده همین. حالا ما یه مراسم داشتیم این جاری بنده دو ساعت کامل با عروس داییم حرف میزد یعنی ما رفتیم پایین خوابیدیم اومدیم بالا دیدم هنوز داره حرف میزنه حالا نه فقط یا این با هممه شروع کننده هم خودش میشد میرفت پیششون من از این کار خیلی بدم اومد. حالا اینسری هم رفتم خونه مادرشوهرم اونم اومد نشستیم پیش هم تسبیح گرفت دستش صلوات میگفت😐😐🤐🤐 واقعا چرا اینطوری میکنه؟ اولا میگفتم مدلشه ولی وقتی دیدم یا همه میره داره دو هزاریم میفته از قصد اینجوریه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
بعد این جاری اصلا به من هیچوقت پیام نمیده یعنی عمرا اگه بده بعد من از عروس داییم میشنوم که بهش زنگ زده کلی حرف زدن حتی برادرشوهرم به شوهر عروس داییم زنگ زده در حالی که برادرشوهرمم به شوهرم اصلا کار نداره. من عروس خالم شدم اون غریبس
به نظرم اصلا ناديده بگيرش معلومه با خودشم مشكل داره
ايندفعه دست پيشو بگير
اصلاااااا حتي نگاشم نكن
البته ربطي به سلام اينا نداره ها
ولي حتي تعارف نكن يا مثلا اينكه تو هم چاي ميخوري يا نه؟! اينقد سفت بزن ك بفهمه
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤